ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

FAROS 2010

  • Data d'emissió: 20/09/2010
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado engomado fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 mm. (verticales)
  • Mida del full bloc: 115,2 x 105,8 mm. (horizontal)
  • Valor postal dels segells: 0,64 €
  • Tiratge: 300.000 hojas
  • Dentat: 13 ¼ (horizontal) y 13 ¾ (vertical)

En l’emissió de Fars es dediquen sis segells als d’Avilés a Astúries; Punta Cumplida a l’illa de La Palma; San Cibrao a Lugo; Punta de La Polancra a Almeria; Ciutadella a l’illa de Menorca i Huertas a Alacant. Els segells d’aquest miniplec en reprodueixen les torres i els edificis.

50920101

El far d’Avilés, conegut també com de San Juan, està situat al marge oriental de l’entrada de la ria d’Avilés, al terme de San Juan de Nieva. Va començar a funcionar l’any 1863 i va ser electrificat el 1927. És una torre troncopiramidal que està adossada a un edifici. Té una alçada de 40 m sobre el nivell del mar i de 15 des de la seva base fins a la culminació. El seu abast és de 20 milles marines.


 

El far de Punta Cumplida està situat a l’extrem més septentrional de l’illa de La Palma, a Barlovento. Va entrar en funcionament el dia 1 d’abril del 1867. És una torre cilíndrica de carreus amb una alçada aproximada de 33 m i el diàmetre de la seva cúpula és de 7 m.


 

El far de San Cibrao està situat a Cervo, al nord de la província de Lugo. Va ser construït l’any 1864 i consta d’una torre cònica de granit. Té una elevació de 37 m sobre el nivell del mar i de 8,80 sobre el terreny. El seu abast és de 9 milles i és de llum blanca i fixa. L’any 1979, al seu costat, se’n va construir un altre de blanc amb franja negra de 14 m d’alçada, dotat d’equip elèctric.


 

El far de Punta de La Polacra a Níjar (Almeria) està instal•lat sobre la denominada torre de los Lobos, una talaia del segle XVIII que li fa de peanya. Va ser construït l’any 1991, té una alçada de 14 m i el seu abast és de 14 milles marines.


 

El far de Ciutadella és a l’illa de Menorca. És una torre blanca amb franges negres adossada a un edifici. Té una alçada de pla focal de 21 m i de suport 13 m i el seu abast nominal nocturn és de 14 milles nàutiques.


 

El far de Cabo de Huertas, a Alacant, funciona des del 1856 i està situat entre els barris de l’Albufereta i Platja de sant Joan. Consta d’una torre circular blanca de tres cossos superposats que estan culminats per l’aparell òptic i d’il•luminació del mateix far.

Comparteix-lo a les teves xarxes