ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

EXPO SHANGHAI

  • Data d'emissió: 21/04/2010
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Mida del full bloc: 105,6 x 79,2 mm. (horizontal)
  • Valor postal dels segells: 2,49 €
  • Tiratge: 300.000 hojas bloque
  • Dentat: 13 3/4 (horizontal) 13 1/4 (vertical)
  • Tiratge bloc: 300.000 hojas bloque

L’1 de maig començarà a Xangai, la capital econòmica de la Xina, l’Exposició Universal Xangai 2010, un dels esdeveniments més importants celebrats en la història del país asiàtic. La mostra durarà sis mesos i ocuparà 525 hectàrees al districte de Pudong, a les ribes del riu Huangpu. Aquesta exposició universal sorgeix amb el lema “Millor ciutat, millor vida” i vol oferir solucions als reptes que plantegen les grans megalòpolis i l’imparable creixement urbà del segle XXI, que ja es coneix com a segle de les ciutats.

80420101

Xangai, amb prop de 20 milions d’habitants, és el centre financer, econòmic i industrial de la Xina, un país que amb l’Expo 2010 farà un pas endavant per consolidar la seva presència en l’escena internacional. La ciutat de Xangai és l’exemple típic d’un fenomen global: el moviment massiu i sense precedents del camp a la ciutat. Aquest èxode rural comporta reptes mediambientals, socials i econòmics que cal afrontar immediatament. Amb aquesta exposició universal es pretén generar un debat, intercanviar idees i reflexionar sobre aquests desafiaments.


 

Espanya estarà present a Xangai amb un pavelló d’uns 7.000 m2. Del seu projecte s’ha encarregat l’estudi d’arquitectura Miralles-Tagliabue. Aquest pavelló comptarà amb espais temàtics dedicats a donar a conèixer diversos aspectes de la realitat espanyola (economia, art, cultura, història i esport). El recorregut de l’exposició s’ha estructurat en tres àmbits: “De la naturalesa a la ciutat”, “De la ciutat dels nostres pares a l’actual” i “De la ciutat actual a la dels nostres fills”. Mitjançant aquests tres aspectes es vol transmetre una imatge moderna d’Espanya i de les seves ciutats i potenciar el coneixement del nostre país a la Xina. També hi haurà un pavelló de Madrid que serà un rèplica de la Casa de Bambú, un singular edifici de Carabanchel. Així mateix, ciutats com ara Barcelona i Bilbao tindran presència a l’Expo 2010, ja sigui pels seus projectes innovadors de rehabilitació i conservació de cascs històrics i antigues zones industrials, o per la modernització de l’antiga estructura urbana.


 

El full bloc reprodueix edificis i monuments emblemàtics de les ciutats espanyoles representades a Xangai 2010, a més d’una imatge dels pavellons d’Espanya i de Madrid.

Comparteix-lo a les teves xarxes