ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

ALIANZA DE CIVILIZACIONES. Emisión conjunta España-Turquía

  • Data d'emissió: 18/10/2010
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontales)
  • Mida del full bloc: 150 x 105,6 mm. (horizontal)
  • Valor postal dels segells: 0,64 €
  • Tiratge: 310.000 hojas bloque
  • Dentat: 13 ¾ (horizontal) y 13 ¼ (vertical)
  • Tiratge bloc: 310.000 hojas bloque

El 14 de juliol del 2005, el secretari general de l’ONU, Kofi Annan, va anunciar que l’“Aliança de civilitzacions” era una iniciativa que tenia l’objectiu de promoure el compromís de la comunitat internacional de tancar la bretxa que divideix les societats islàmiques i les occidentals. El projecte és una resposta a la necessitat d’involucrar les societats, tant en l’àmbit institucional com en el civil, en l’esforç de construir ponts que permetin superar els prejudicis, les percepcions errònies i la polarització que podrien amenaçar la pau mundial.

91020101

El propòsit de l’aliança és evitar els problemes sorgits de concepcions hostils que fomenten la violència. Així mateix, intentarà impulsar la cooperació per salvar aquestes divisions. Els esdeveniments dels últims anys han deixat clara la falta d’enteniment mutu entre el món islàmic i l’occidental i els extremistes de totes les societats han explotat aquest clima. L’“Aliança de civilitzacions” sorgeix com una coalició contra aquestes forces i a favor del respecte mutu per les creences religioses i les tradicions en un món d’interdependència creixent en tots els àmbits, des de la salut fins a la seguretat. La iniciativa, ideada originàriament pel president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que la va donar a conèixer el 21 de setembre del 2004 a la 59a Assemblea General de l’ONU, està patrocinada pels governs d’Espanya i Turquia, que s’han compromès a fer les aportacions inicials per establir un fons que financi les tasques de l’aliança. Per tant, “Aliança de civilitzacions” és el nom del programa adoptat per les Nacions Unides el 26 d’abril del 2007, sota la secretaria general de Ban Ki-moon, amb el nomenament de Jorge Sampaio com a alt representant de les Nacions Unides a l’aliança.

El programa de l’aliança abans de ser assumit per l’ONU va aconseguir el patrocini de Turquia, país amb què Espanya celebra aquest any l’emissió conjunta de dos segells.

Comparteix-lo a les teves xarxes