ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

SERIE BÁSICA

  • Data d'emissió: 04/02/2011
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado engomado fosforescente
  • Característica especial: P-2583, Cyan, P-340 y P-282, respectivamente, más Oro
  • Mida del segell: 24,88 x 28,8 mm. (verticales)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,35, 0,50, 0,80 y 2,84 €
  • Tiratge: Ilimitada para los cuatro valores postales
  • Tiratge bloc: Ilimitada para los cuatro valores postales

10220111

Quatre nous segells de diferents valors formen la Sèrie bàsica que anualment es posa en circulació amb la imatge del rei Joan Carles I. La finalitat d’aquesta sèrie és “cobrir totes les possibilitats de franqueig previstes per la tarifa postal”.

10220112

Des que el 22 de novembre del 1975 Joan Carles I va ser proclamat rei d’Espanya, la Sèrie bàsica s’il•lustra amb una imatge del monarca que generalment es renova cada set o vuit anys. L’actual emissió forma part de la cinquena sèrie, que es va començar a emetre l’any 2007, i té com a característica que la corona reial i el valor facial apareixen calats de color daurat.

10220113

Com a cap de l’Estat, Joan Carles I compleix una sèrie d’activitats que abracen diferents aspectes de la vida política, social i cultural. El seu interès per la Unió Europea ha quedat palès en les visites realitzades als diversos països que la formen i en els discursos pronunciats sobre la importància d’aquesta organització internacional, per això ha estat reconegut amb el lliurament de nombrosos premis internacionals. Per la seva vinculació amb el món intel•lectual, exerceix l’Alt Patronatge de les Reials Acadèmies i manté relacions amb els àmbits culturals i universitaris. Ha estat investit Doctor Honoris Causa per més de trenta prestigioses universitats espanyoles i estrangeres.

10220114

A causa de la importància que la Sèrie bàsica té en les administracions postals, molts països l’emeten amb les seves pròpies característiques. Així, generalment, les monarquies es caracteritzen per reproduir la figura dels seus sobirans. La Gran Bretanya ho fa amb una imatge del perfil de la reina Isabel II, Suècia alterna el retrat del rei Carles Gustau amb el de la reina Sílvia i Holanda reprodueix el bust de la reina Beatriu.

En els estats republicans, les imatges de la sèrie són variades i de lliure elecció. A França la més representada és la Marianne, una figura al•legòrica que personifica els símbols de la Revolució Francesa. Amb diferents variacions i canvis al llarg dels anys, reprodueix la imatge d’una dona tocada amb un barret frigi que encarna els valors de: “Llibertat, Igualtat, Fraternitat”.

Comparteix-lo a les teves xarxes