ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

TURISMO ESPAÑOL

  • Data d'emissió: 03/01/2011
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: Tarifa B (1 sello = carta normalizada hasta 20 gr. Internacional Europa)
  • Tiratge: Ilimitada

La imatge d’aquest segell reprodueix una pintura de l’artista J. Carrero que a la seva obra, com a fons, presenta la imatge d’una platja espanyola davant la qual apareix un cavall que eleva les potes del davant. A la seva dreta es veu un marc suspès en l’aire sobre el qual reposa un ocell, mentre que en un primer pla apareix una jove morena, de cara, que es cobreix amb un pareo.

20120111

Aquestes imatges s’erigeixen en icones del turisme i són representatives del que és espanyol. De fet, tots els elements aquí representats, també freqüents en anuncis publicitaris de premsa i en eslògans televisius, són característics del nostre turisme. Espanya, un país consolidat com una de les destinacions receptores de turisme més sol•licitades, ha utilitzat com a reclam aquests símbols. El sol de les seves platges, l’art representat en aquest segell pel marc suspès en l’aire, la natura, els espais naturals i la nostra rica diversitat de fauna aquí suggerits per un ocell, la destresa i l’encant dels cavalls de raça espanyola, la simpatia i l’hospitalitat de la seva gent són al•licients que han estat una atracció per al turisme procedent de tot el món.

L’assegurança de sol que ofereixen les nostres nombroses platges i el nostre clima excepcional, l’encant del cavall espanyol, protagonista d’innombrables espectacles en places i ciutats de la nostra àmplia geografia, el color que aporta la nostra variada fauna, el ric patrimoni monumental i artístic contingut en innombrables museus de pobles i ciutats, la variada artesania tèxtil i la diversitat de la nostra moda, aquí representada pel pareo de la jove del segell, fan que el nostre país sigui una destinació turística plena d’encants i d’atractius per a tot aquell que ens visiti.

El pintor J. Carrero, en reunir a la seva composició tots aquests motius, que fan de suport iconogràfic per al segell, presenta una precisa descripció o recreació visual de les icones que millor representen i defineixen Espanya com a destinació ideal per al turisme.

Comparteix-lo a les teves xarxes