ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

FAROS. 2011

  • Data d'emissió: 11/04/2011
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado engomado fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 mm. (verticales)
  • Mida del full bloc: 115,2 x 105,8 mm. (horizontal)
  • Valor postal dels segells: 0,65 €
  • Tiratge: 280.000 hojas
  • Dentat: 13 ¼ (horizontal) y 13 ¾ (vertical)

Aquesta emissió de Fars consta de sis segells dedicats als fars de Calella (Barcelona), de Chipiona (Cadis), de La Entallada (illa de Fuerteventura), de Sant Sebastià (Girona), de Castell de Ferro (Granada) i de València.

20420111

El far de Calella està situat sobre un promontori a uns 50 m d’altitud. Va ser inaugurat el desembre del 1859. Primer es va alimentar amb oli a pressió i més tard, amb petroli, fins que el 1927 el van electrificar. Actualment continua en servei i la seva llum abasta unes 35 milles marines.

El far de Chipiona va entrar en funcionament el 1867. Té una alçada de 62 m sobre la base i consta d’una torre troncocònica. Inicialment es va alimentar amb oli i després, amb petroli; el van electrificar el 1942. La seva llum abasta unes 80 milles.

El far de Punta La Entallada a Fuerteventura és una torre quadrangular de 12 m d’alçada sobre un edifici de pedra d’una planta. Va entrar en servei el desembre del 1954. La seva llum blanca abasta 21 milles.

El far de Cap de Sant Sebastià es troba damunt la muntanya de Sant Sebastià de la Guàrdia a 167 m d’altitud sobre el nivell del mar. Aquest far, que va ser construït el 1875, és un dels més importants del golf de Lleó. La seva torre es troba a 12 m de la base i la seva llum blanca abasta 32 milles de distància.

El far de Castell de Ferro està construït sobre un promontori a 225 m d’altitud sobre el nivell del mar. És de forma troncocònica i té 9,40 m d’alçada sobre la base. S’alimenta per mitjà de panells fotovoltaics i té un abast lumínic de 14 milles. Per construir-lo es va aprofitar una antiga guàrdia àrab del segle XI.

El far de València és del 1930 i el rei Alfons XIII en va posar la primera pedra. La seva torre és octogonal de carreus. L’alçada del pla focal és de 30 m i la de suport, de 22 m. La seva llum blanca abasta 25 milles.

Els sis segells reprodueixen les imatges dels edificis de cada far.

Comparteix-lo a les teves xarxes