ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

EFEMERIDES

  • Data d'emissió: 17/06/2011
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,80 €
  • Tiratge: 300.000

Ara que se celebra el 105 aniversari de la creació del Cos d’Arquitectes de la Hisenda Pública s’emet un segell que representa una secció de l’edifici de Sabatini situat al carrer Alcalá de Madrid, seu del Ministeri d’Economia i Hisenda.

20620111

Amb la Llei de pressupostos del 5 d’agost del 1893 va néixer el que avui coneixem com a Impost de Béns Immobles. El reglament que desenvolupava la llei en va atribuir la gestió a tècnics facultatius.

S’estableix d’aquesta manera la necessitat d’arquitectes amb coneixements jurídics i fiscals específics que investiguin i avaluïn la propietat immobiliària per fixar un registre objectiu amb les dades obtingudes d’edificis i solars (cadastre).

El 24 de juny del 1906 es va aprovar un Reial decret que regulava l’ingrés d’arquitectes al servei de la Hisenda Pública, Cos tècnico-facultatiu de titulats en Arquitectura i especialitzat en el tractament fiscal de la propietat urbana.

En anys successius es van anar aprovant diversos reglaments orgànics del Cos d’Arquitectes al servei de la Hisenda Pública. S’hi precisaven les funcions específiques d’investigació i valoració fiscal de la propietat urbana que, a més de les pròpies de la professió d’arquitecte, caracteritzen l’exercici professional dels arquitectes d’Hisenda.

El Cos d’Arquitectes Superiors al servei de la Hisenda Pública depèn del Ministeri d’Economia i Hisenda i compta amb més de 400 professionals distribuïts per tota la geografia espanyola.

Els arquitectes d’Hisenda són tècnics que, a més d’assistir l’Administració General de l’Estat en tots els àmbits de l’arquitectura que es requereixin, estan especialitzats en la valoració d’immobles als efectes fiscals i en la inspecció i el control del frau fiscal.

Comparteix-lo a les teves xarxes