ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

PERSONAJES

  • Data d'emissió: 03/10/2011
  • Procediment d'impressió: Offset (2 motivos) y Calcografía y Offset (3 motivos)
  • Paper: Estucado, engomado, mate, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. y 28,8 x 40,9 mm. (horizontales/verticales)
  • Efectes en plec: 50 (cuatro motivos)
  • Valor postal dels segells: 0,80 €
  • Tiratge: 300.000 sellos de cada motivo
  • Dentat: 13 ¾

Cuatro noms destacats del món de la literatura, la política i la saviesa formen l’emissió Personatges, que s’ha posat en circulació l’any 2011.

21020111

El periodista i escriptor Miguel Delibes (Valladolid, 1920-2010) ha estat un dels autors que millor han descrit la relació de l’home amb el medi rural i la natura. Des de la seva primera novel•la La sombra del ciprés es alargada, publicada el 1948, fins poc abans de la seva mort, l’escriptura va constituir el seu mitjà de comunicació. Va rebre els premis més importants de l’àmbit literari.

21020112

Luis Rosales (Granada 1910-Madrid 1992) és un dels poetes emmarcat en l’anomenada Generació del 36. En els seus primers llibres de poemes s’aprecia el retorn a les formes clàssiques dels poetes del Segle d’Or i a l’ús dels temes religiosos. La seva obra més important, La casa encendida (1949), és un llarg poema de caràcter narratiu autobiogràfic que recorda els anys de joventut, els amics i els pares. Va ser membre de la Real Academia Española i Premi Cervantes de Literatura.

21020113

Gaspar Melchor de Jovellanos (Gijón, 1744-Vega, Astúries, 1811) va pertànyer a una família de la noblesa. Es va doctorar en cànons i el 1767 va obtenir la plaça d’Alcalde del crimen a Sevilla. Va ocupar diversos càrrecs polítics des dels quals va mostrar el seu esperit per la Il•lustració i el seu desig de fer reformes a la societat. Mogut pels corrents il•lustrats, va escriure obres sobre la necessitat de transformar l’educació i la legislació. Acusat d’introduir a Espanya una còpia del Contracte social de Rousseau, va ser empresonat i deportat a Mallorca (1801), d’on va sortir tres anys abans de morir.

21020114

Miguel Servet (Vilanova de Sixena, Osca, 1511-Ginebra, 1553), metge i teòleg, va ser un dels personatges més controvertits del segle XVI. Va estudiar Dret a Tolosa i Medicina a París i va ser el primer que va descriure la circulació pulmonar de la sang. Va participar en la Reforma Protestant i va desenvolupar noves idees teològiques tot mostrant-se contrari a la concepció de la Santíssima Trinitat. Acusat d’heretgia pel teòleg protestant Calví, va ser jutjat i cremat a la foguera.

Comparteix-lo a les teves xarxes