ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

FAUNA

  • Data d'emissió: 12/01/2011
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 mm. (verticales)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,65 €
  • Tiratge: Ilimitada

Aquesta emissió de Fauna està formada per quatre segells dedicats a papallones de les següents espècies: Charaxes jasius, Melanargia ines, Argynnis adippe i Papilio machaon. Els segells reprodueixen imatges de totes.

30120111

La Charaxes jasius pertany a la família dels nimfàlids i és un lepidòpter de l’espècie dels ditrisis. També és coneguda com a papallona de l’arboç, ja que la seva eruga s’alimenta de les fulles d’aquest arbret. Té sis protuberàncies que semblen banyes a la part superior del cap. La part interior de les ales presenta franges de color negre, taronja i groc, mentre que la part exterior mostra taques de tons blanc, negre, taronja i marró vermellós, i té uns ocels a les ales posteriors. Es localitza a les regions mediterrànies, al nord de l’Àfrica i a Portugal.

La Melanargia ines també és de la família dels nimfàlids, és un lepidòpter que vola des del mes de març fins al mes de juny i es pot trobar a la península Ibèrica i al nord d’Àfrica. És una papallona de mida mitjana, entre 40 i 48 mm, i tant el seu anvers com el seu revers són de color blanc amb els nervis de color negre molt marcats, formant taques negres. El revers de les ales posteriors mostra ocels de pupil•la blavosa, envoltats d’anelles concèntriques en què destaca el color vermell.

L’Argynnis adipe, de la família dels nimfàlids, vola entre els mesos de maig i agost i està distribuïda per tota la península Ibèrica. A l’anvers de les seves ales predomina el color groc ataronjat sobre el qual destaquen taques negres, mentre que al revers apareixen taques blanques i vermelles formant cercles.

La Papilio machaon és una espècie de lepidòpter ditrisi de la família dels papiliònids que es pot trobar a la península Ibèrica i a àmplies zones de l’hemisferi nord. Segons el clima sol volar des de maig fins a octubre. La seva mida va dels 32 als 56 mm i a les ales hi podem veure tons grocs, ataronjats, marrons, negres i lleus taques blavoses. Es caracteritza per les cues que té a les ales posteriors.

Comparteix-lo a les teves xarxes