ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

50 ANIVERSARIO DEL SALÓN NÁUTICO DE BARCELONA

  • Data d'emissió: 05/11/2011
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 mm. (vertical)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,80 €
  • Tiratge: 300.000
  • Dentat: 13 ¾

Quan se celebra el 50 aniversari del Saló Nàutic de Barcelona, es posa en circulació un segell que reprodueix una embarcació de vela a alta mar.

31120111

El Saló Nàutic de Barcelona és la trobada més gran de la indústria nàutica esportiva i d’oci a Espanya i una de les més importants d’Europa. Se celebra cada any, amb caràcter internacional, per presentar totes les ofertes i novetats relacionades amb la nàutica.

El certamen va ser fundat per Joan Antoni Samaranch, que en va ser el president fins l’any 1977, amb la finalitat de potenciar el sector nàutic al nostre país i de promoure l’afició als esports relacionats amb el mar. Durant els seus 50 anys d’existència, el Saló Nàutic ha anat creixent en expositors i visitants, i en l’ultima edició va reunir més de 365 empreses, de 31 països, i prop de 120.000 assistents.

Durant els dies de celebració, es duen a terme nombroses activitats com ara conferències i debats, presentacions de regates i lliurament de premis, i activitats lúdiques com ara sortides en embarcacions de vela lleugera, tallers de marina i exposicions de vaixells de fusta antiga.

El Saló Nàutic ocupa dues seus diferents: el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, on s’exposen les embarcacions menors, accessoris, vestimentes, llibres, revistes i diversos serveis nàutics; i el Port Vell, on es presenta l’exposició flotant d’embarcacions de gran eslora i superiots. El saló s’ha consolidat com una important plataforma comercial del sector i com el millor aparador per presentar les novetats d’aquesta indústria que dóna feina a 15.000 treballadors a tot Espanya. Per la seva tradició, vocació marinera i projecció internacional, s’ha convertit en el punt de trobada dels professionals de la indústria nàutica i dels amants del mar.

El Saló Nàutic és organitzat per la Fira de Barcelona i compta amb la col•laboració de l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN) i les principals entitats del sector.

Comparteix-lo a les teves xarxes