ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

CINE ESPAÑOL

  • Data d'emissió: 26/04/2011
  • Procediment d'impressió: Huecograbado la hoja bloque, Offset el sello
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Valor postal dels segells: 2,84 € hoja bloque, 0,35 € el sello
  • Tiratge: 280.000 hojas bloque, 300.000 sellos
  • Dentat: 13 ¾ (horizontal) 13 ¼ (vertical) hoja, 13 ¾ sello

La sèrie dedicada al Cinema espanyol commemora amb aquesta emissió, formada per un full bloc i un segell, el 25 aniversari de la creació dels premis Goya i el premi a la millor pel•lícula del 2010.

50420111

L’Acadèmia de les Arts i de les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya concedeix anualment els premis Goya com a reconeixement als millors professionals del cinema en les diverses categories. La creació d’aquests premis va sorgir per iniciativa d’un grup de destacats professionals que van voler equiparar la indústria cinematogràfica espanyola amb la que ja hi havia a altres països. Els Oscar de Hollywood, l’Ós de Berlín, els premis Cèsar del cinema francès o el Lleó de Venècia són referents similars atorgats a altres nacions.

50420112

Aquest any, per commemorar les noces de plata dels Goya, la cerimònia s’ha celebrat per primer cop al Teatro Real de Madrid, on es van lliurar les 28 estatuetes als millors i més destacats professionals de les diferents especialitats tècniques i artístiques que abraça el món del cinema, així com el Goya d’Honor, que s’atorga com a reconeixement i homenatge a tota una vida dedicada al cinema.

El full bloc es dedica al 25 aniversari dels premis Goya i, alhora, recorda els guardonats amb el Goya d’Honor al llarg d’aquest quart de segle. Els noms dels productors, guionistes, directors de fotografia, directors de cinema, actors i actrius premiats apareixen muntats al costat d’elements representatius del cinema.

El Goya a la millor pel•lícula ha estat per a Pa negre, del director Agustí Villaronga. Rodada en català, explica la història dels anys durs de la postguerra a la Catalunya rural. A través dels ulls d’un nen, del bàndol perdedor, es van descobrint les emocions i els sentiments dels personatges i les conseqüències de la guerra. La pel•lícula ha aconseguit nou estatuetes, entre les quals hi ha el Goya al millor director, a la millor actriu, director de fotografia, actriu de repartiment, actor revelació i actriu revelació.

Comparteix-lo a les teves xarxes