ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

AÑO DE ESPAÑA EN RUSIA Y DE RUSIA EN ESPAÑA

  • Data d'emissió: 10/11/2011
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,80 €
  • Tiratge: 300.000
  • Dentat: 13 ¾

El 2011 ha estat declarat oficialment Any d’Espanya a Rússia i de Rússia a Espanya i la filatèlia s’uneix a aquest esdeveniment amb l’emissió d’un segell commemoratiu.

51120111

La proposta de celebrar l’Any Dual Espanya-Rússia 2011 va sorgir com a iniciativa dels presidents de govern de tots dos països durant la conferència internacional que va tenir lloc a la ciutat russa de Iaroslavl el setembre del 2009. L’objectiu proposat vol enfortir les relacions científiques, culturals i educatives, i també, impulsar els contactes econòmics i comercials entre Rússia i Espanya. En aquesta línia s’ha expressat el rei d’Espanya durant la inauguració de la trobada en declarar: “Rússia i Espanya són dues nacions imprescindibles per poder entendre la cultura, la història i la identitat europees”. Quant al vessant econòmic, el rei Joan Carles va destacar les aspiracions següents: “Aprofundir les relacions entre empresaris russos i espanyols … per completar les seves possibilitats i capacitats en un món cada vegada més global i competitiu”.

La celebració de l’Any Dual ha significat un pas important en les relacions hispano-russes i en l’apropament entre tots dos pobles. Entre les activitats programades hi ha la celebració de fòrums entre universitats, festivals de ballet i música, l’intercanvi temporal d’obres mestres entre el Museo del Prado (Madrid) i l’Ermitage (Sant Petersburg), així com establir canals de comunicació entre empresaris per millorar els contactes entre els diferents sectors i facilitar les inversions i l’intercanvi comercial.

El segell, dissenyat per Lucinda Morrissey, intercala en franges verticals els colors de les banderes d’Espanya i de Rússia: vermell i blanc a la primera franja, groc i blau a la segona, i vermell a la franja final amb la inscripció 2011 Any d’Espanya a Rússia i de Rússia a Espanya.

Comparteix-lo a les teves xarxes