ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

ARCOS Y PUERTAS MONUMENTALES

  • Data d'emissió: 02/01/2012
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 35 x 24,5 mm. (horizontales)
  • Mida del full bloc: 166 x 63 mm. (horizontal)
  • Valor postal dels segells: Tarifa A (1 sello = carta normalizada hasta 20 gr. para España)
  • Tiratge: Ilimitada

L’arc o porta de La Macarena, situada al barri que li dóna nom i a prop de la basílica de l’Esperanza Macarena va ser una de les entrades a la ciutat emmurallada de Sevilla. El seu únic arc està rematat amb guarniments ceràmics i hi destaquen ornaments classicistes, fruit de remodelacions posteriors.

10120121

Carles III va encarregar la construcció de la porta d’Alcalá a l’arquitecte italià Sabatini. És una construcció d’aspecte monumental i d’estil neoclàssic, formada per cinc arcs. Els tres centrals són de mig punt i els altres dos són arcs a nivell. Aquesta icona de Madrid està situada a la plaça de la Independencia.

L’arc de Santa Maria de Burgos és una de les seves vuit portes i va ser construïda en honor de Carles V. Presenta una monumental portada d’estètica renaixentista, emmarcada entre dos potents cubs cilíndrics i sobre el seu arc de mig punt es poden veure, a mode de retaule, diverses estàtues de personatges vinculats a la història medieval de la ciutat distribuïdes en fornícules.

La porta o torre de Serrans, una de les dotze portes amb què comptaven les muralles de València, és d’inspiració gòtica i la seva construcció és obra del mestre Pere Balaguer, que les va iniciar el 1392 i les va concloure el 1398.

L’arc del Triomf de Barcelona va ser concebut com a entrada principal a l’Exposició Universal del 1888. És obra de l’arquitecte Vilaseca i Casanovas i la seva construcció és neomudèjar.

La porta de Palmas de Badajoz està emmarcada entre dues torres emmerletades de planta circular. És del segle XVI i va ser presó reial durant el segle XIX.

La porta de Bisagra de Toledo és d’origen musulmà i va ser reconstruïda en el segle XVI, durant els regnats de Carles V i de Felip II, per Alonso de Covarrubias, de manera que és renaixentista. Està formada per dos cossos separats per una plaça d’armes.

L’arc de Barà és un arc de triomf romà situat sobre el traçat de la Via Augusta. Consta d’un arc de mig punt i es va construir en temps d’August.

Comparteix-lo a les teves xarxes