ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

TURISMO ESPAÑOL

  • Data d'emissió: 02/01/2012
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: Tarifa B (1 sello = carta normalizada hasta 20 gr. Internacional Europa)
  • Tiratge: Ilimitada

Dades de l’Organització Mundial del Turisme indiquen que Espanya és un dels països que rep més turistes estrangers, amb una xifra que supera els 50 milions anuals. Els milers de quilòmetres de platges banyades per suaus sorres, la riquesa artística i cultural, la variada gastronomia, i un clima solellós, que a moltes regions supera els 300 dies de sol a l’any, són alguns dels atractius que originen l’arribada de milions de turistes de tots els punts del planeta.

20120121

Durant la dècada de 1960 es va produir l’arrencada del turisme a Espanya, seguint el model tradicional de sol i platja. La Costa Brava, la Costa del Sol i les illes Balears i Canàries van ser les destinacions per excel•lència de milers de ciutadans, principalment europeus, que buscaven nous llocs d’oci i descans. La fisonomia costanera va anar canviat i es va donar pas a la construcció d’una infraestructura hotelera que no hi havia hagut fins aleshores.

Anys més tard es van potenciar noves modalitats de turisme adreçat a activitats esportives en l’àmbit rural, a la muntanya i a la costa, i es van promocionar els viatges per tot el territori peninsular i insular per a les persones de la tercera edat. Tot plegat ha comportat un fort impuls a l’ocupació hotelera. El turisme cultural s’ha convertit en un altre dels punts forts d’atracció, gràcies al variat i ric patrimoni artístic repartit per tota la geografia, ja que Espanya és un dels països amb el nombre més elevat de llocs declarats Patrimoni de la Humanitat. El ventall de possibilitats s’amplia amb la diversitat paisatgística i d’espais naturals que hi ha al país, i a tot això cal afegir el turisme de qualitat promogut durant els últims anys.

Actualment, el sector turístic constitueix una de les bases principals de l’economia espanyola que, al seu torn, genera llocs de treball als diferents àmbits d’actuació.

El segell, que presenta traços senzills i plens de color, dibuixa un sol que irradia lluminositat i contrast sobre les aigües blaves que voregen les costes espanyoles.

Comparteix-lo a les teves xarxes