ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

AÑO INTERNACIONAL DE LA ENERGÍA SOSTENIBLE PARA TODOS

  • Data d'emissió: 27/02/2012
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,70 €
  • Tiratge: Ilimitada

L’Assemblea General de les Nacions Unides ha proclamant l’any 2012 Any Internacional de l’Energia Sostenible per a Tothom i, per donar suport a l’esdeveniment, es posa en circulació un segell commemoratiu que difon aquest missatge universal.

20220121

Fa més de quatre dècades que se celebren reunions internacionals sobre medi ambient en les quals s’han proposat nous models de desenvolupament econòmic i mediambiental. En aquest marc d’actuacions, les energies renovables -obtingudes de fonts naturals inesgotables com ara l’aigua, el sol o el vent-, i l’ús de tecnologies menys contaminants són els punts en què s’ha insistit més. L’energia sostenible per a tothom compagina els dos continguts, ja que combina l’ús de recursos energètics renovables amb les baixes emissions de contaminació per provar de satisfer les necessitats del present sense comprometre les necessitats de les generacions futures.

S’entén per energia sostenible: “l’energia que es produeix i s’usa de manera que doni suport a llarg termini al desenvolupament humà en l’àmbit social, econòmic i ecològic”. Per tant, l’ús d’aquesta energia està unit a un futur sostenible per al desenvolupament. Com a part de la iniciativa “Energia Sostenible per a Tothom”, les Nacions Unides han posat en marxa una xarxa de professionals per a l’accés a l’energia que centra els seus esforços a aconseguir energia elèctrica per a finalitats productives en l’àmbit domèstic i comunitari, que comprèn aplicacions específiques per a la salut, l’agricultura, l’educació, la petita empresa i la llar. No hem d’oblidar que més de 3.000 milions de persones depenen de la biomassa i del carbó com a principals fonts d’energia, i que 1.400 milions no tenen electricitat a casa.

L’Any Internacional de l’Energia Sostenible per a Tothom ofereix l’oportunitat de prendre consciència de la importància d’incrementar l’accés sostenible a l’energia, l’eficiència energètica i l’energia renovable.

El segell, dissenyat per l’estudi de Jesús Sánchez, pren com a eix principal l’aprofitament de les fonts naturals inesgotables, com ara l’energia eòlica i la solar. El significat “per a tothom” està representat per la capacitat de produir energia autosuficient en un lloc aïllat, com és la cabana il•luminada, utilitzant aquests recursos naturals.

Comparteix-lo a les teves xarxes