ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

EUROPA. VISITE ESPAÑA

  • Data d'emissió: 04/04/2012
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 mm. (vertical)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,70 €
  • Tiratge: 300.000 sellos

Les administracions i empreses postals europees membres de PostEurop, que anualment posen en circulació la sèrie Europa amb un tema comú, dediquen l’emissió d’aquest any a promoure la cultura i el turisme propis sota el títol: Visiteu… L’objectiu d’aquest tema és que els països emissors, a través dels seus segells, presentin els seus llocs o motius més emblemàtics i característics per donar-se a conèixer, com si es tractés d’una finestra oberta al món de la promoció turística.

20420121

Així, els més de quaranta operadors postals públics de PostEurop han posat en circulació els seus segells amb les imatges més diverses dels seus respectius països.

El segell titulat Visiteu Espanya –un lloc en què les platges, el clima, la llum, el patrimoni artístic i la riquesa cultural són un reclam per si mateixos– reuneix tots aquests atractius turístics carregats de simbologia. El dissenyador de la imatge, J. Carrero, s’ha inspirat en el famós quadre Las Meninas, de Diego Velázquez, per fer una composició en què barreja els diferents conceptes del turisme. D’aquesta manera, la llum i els colors del nostre país es reflecteixen en el conjunt de l’obra, la sorra i el mar. L’art es plasma sota el marc d’un quadre que representa el patrimoni artístic i cultural, i la marca Espanya, relativa al comerç, la indústria, l’artesania i els productes típics, s’interpreta a través d’una bossa traçada amb els colors de la bandera nacional. El segell es completa amb el logotip oficial de la sèrie Europa, que simbolitza una bústia de Correus, l’ús de la qual és obligatori per a tots els valors que es posen en circulació.

La finalitat dels segells de la sèrie Europa és promoure la filatèlia i contribuir a difondre la cultura, els costums i la història del continent. És una de les sèries més col•leccionades i més populars del món.

Des de l’any 2002, l’organització internacional PostEurop convoca anualment un concurs d’internautes, en què poden participar tots els ciutadans, per triar el millor timbre de l’any. El segell guanyador es dóna a conèixer en la reunió que celebra anualment el Grup de Treball de Filatèlia de PostEurop.

Comparteix-lo a les teves xarxes