ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

TURISMO

  • Data d'emissió: 28/02/2012
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontal)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,70 €
  • Tiratge: Ilimitada

Es posa en circulació un nou segell dedicat al Turisme que fa palesa la importància que aquest sector té tant per al mateix ésser humà com per al desenvolupament econòmic i social d’un país.

30220121

L’interès per conèixer altres llocs, territoris i regions, el desig de descobrir noves cultures i formes de vida, i també de descansar i gaudir dels períodes de vacances, trencant la rutina diària, són algunes de les motivacions que ens indueixen a practicar el turisme de forma generalitzada.

Ja en l’època dels romans, els llocs d’estiueig i les vil•les residencials es van convertir en espais de descans i plaer per a les classes altes i privilegiades que en podien gaudir. Des d’aleshores, el concepte de turisme ha variat considerablement fins que s’ha convertit en una pràctica social i expansiva accessible per a tothom.

El fenomen del turisme neix realment a mitjan segle XIX, quan apareix el ferrocarril i, per primer cop, s’organitzen itineraris de viatges per diferents zones del món. A finals del mateix segle també es comença a promocionar el turisme de les aigües termals amb estades a balnearis, i els més agosarats s’aventuren a recórrer llocs remots d’Àfrica i Àsia no exempts de perill.

Un segle més tard, amb l’organització dels vols xàrter es dóna un impuls decisiu a l’expansió i la internacionalització del turisme de masses. En la dècada del 1960 es produeixen els primers grans fluxos turístics que no han deixat de créixer.

Avui dia, el turisme s’ha convertit en una activitat econòmica que té un paper important a la balança de pagaments i en la creació de multitud de llocs de treball relacionats amb aquest sector i que se’n deriven. El desenvolupament de l’artesania tradicional, la conservació dels espais naturals artístics i naturals, la preservació de la gastronomia típica de cada país i regió, i el manteniment de les festes i tradicions declarades d’interès, fan que el turisme ofereixi un ventall de possibilitats per a tots els gustos.

El segell, amb un valor facial de 0,70, plasma la idea del turisme a través d’un sol brillant que emet llum sobre les zones peninsulars i insulars d’Espanya i sobre les blavoses aigües que voregen les seves costes.

Comparteix-lo a les teves xarxes