ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

ARQUITECTURA

  • Data d'emissió: 11/10/2012
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Estucado, engomado, fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontales)
  • Efectes en plec: 12 efectos de cada motivo (12 x 4 = 48 sellos)
  • Valor postal dels segells: 0,51 €
  • Tiratge: 300.000 para los cuatro motivos
  • Dentat: 13 ¾

La sèrie Arquitectura reprodueix quatre museus de diferents èpoques i característiques arquitectòniques que tenen en comú l’exhibició i la conservació de peces i col•leccions i l’apropament del públic a aquestes.

31020121

Obra de l’arquitecte Rafael Moneo Vallés, el Museo Nacional de Arte Romano de Mèrida (Badajoz) va ser inaugurat el 1986 pels reis d’Espanya. Concebut com un centre d’investigació i de difusió de la cultura romana, on es mostren les troballes arqueològiques de l’Emèrita Augusta, el conjunt consta de dos edificis separats per una calçada romana i units per un pont elevat sobre les restes arqueològiques. Està situat davant del teatre i l’amfiteatre i guarda un estil arquitectònic que lliga el contingut que s’hi exposa amb la cultura a què fa referència.

31020122

El Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León (MUSAC) està situat a la ciutat de Lleó. Va ser construït per l’estudi madrileny Mansilla y Tuñón Arquitectos i es va obrir al públic el 2005. En la seva extensió disposa d’una sola planta construïda amb murs de formigó blanc i grans vidrieres de colors a l’exterior. L’interior es distribueix sobre una gran superfície d’espais comuns, però diferenciats, que s’obren a altres sales i patis tot propiciant visions longitudinals, transversals i diagonals. Es va crear com un museu que respon a les manifestacions culturals del segle xxi. Conté més de 1.500 obres d’artistes nacionals i internacionals.

31020123

El Museo de Artes y Costumbres Populares de Sevilla, situat al Pavelló mudèjar de la plaça d’Amèrica, es va inaugurar el 1973. L’edifici es va construir el 1914 i forma part del conjunt de les tres construccions que formen aquesta plaça, dissenyada per l’arquitecte sevillà Aníbal González. D’estructura simètrica, respon al moviment regionalista que intenta recuperar estils i materials d’altres èpoques, com el neomudèjar. Als seus fons etnogràfics s’uneixen tèxtils, eines agrícoles, instruments musicals, ceràmica, cartells i litografies de fires i setmanes santes.

31020124

El Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, a Madrid, es va obrir el 1990 com a museu avantguardista d’art modern i contemporani. L’edifici primitiu va ser construït per José de Hermosilla i Francisco Sabatini, al segle xviii, com a seu de l’Hospital de San Carlos. Declarat Monument historicoartístic, el 2005 es va inaugurar l’ampliació del nou edifici dissenyat per l’arquitecte Jean Nouvel. Ambdues seus queden unides per passarel•les i per una plaça semipública.

Comparteix-lo a les teves xarxes