ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

VALORES CIVICOS

  • Data d'emissió: 09/01/2012
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 40,9 x 28,8 mm. (horizontales)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,36; 0,51 y 0,70 €
  • Tiratge: Ilimitada para los tres valores postales

La posada en alça dels Valors cívics en la societat, com ara normes o principis que els ciutadans han d’observar, fan referència en aquesta sèrie filatèlica a la No contaminació, Respecta la velocitat i Para atenció a la conducció!

40120121

La contaminació sorgeix de l’acció de degradar el medi ambient amb elements perjudicials o substàncies nocives, sovint, generades per l’activitat humana. Els tipus de contaminació són variats i poden afectar diferents medis. Així, es parla de contaminació atmosfèrica quan s’alliberen substàncies químiques a l’atmosfera; de contaminació hídrica quan es produeix per residus contaminants que arriben als rius, penetren a les aigües subterrànies i van a parar als llacs i mars; la contaminació del sòl s’origina quan els productes químics es vessen o es filtren sobre o sota la terra i la contaminació radioactiva resulta de les fuites i els desperfectes en plantes nuclears i en materials radioactius. Altres tipus de contaminació són la genètica, l’electromagnètica i la produïda per les deixalles, totes amb efectes perniciosos per al medi ambient i la societat.

Al segell s’impulsa la no contaminació a l’aire, la terra i l’aigua, amb la representació de zeros verds com a elements purs.

40120122

El respecte a la velocitat implica atenir-se als límits fixats per la llei, tant en els valors màxims com en els mínims. Aquests són fixats pels òrgans legislatius dels governs nacionals o locals. La Direcció General de Trànsit realitza periòdicament campanyes per conscienciar els conductors sobre la necessitat de complir les normes de velocitat. Altres campanyes sobre el tema fan referència a la conducció segura i a l’ús de limitadors de velocitat, un sistema ideat per ajudar el conductor a no superar els límits permesos.

40120123

Amb el lema No et juguis la vida! el segell fa una crida a respectar les normes.

Gairebé el 40% dels accidents de trànsit es produeixen per distraccions al volant, per això s’insisteix en el fet que els conductors han de mantenir sempre l’atenció. Accions com utilitzar el mòbil, consultar el navegador, connectar la ràdio, distreure’s amb els ocupants del vehicle, o la son i el cansament, són algunes de les causes que dificulten la concentració.

El segell inclou missatges tan encoratjadors com Para atenció a la conducció! i Perd la trucada, no la vida!

Comparteix-lo a les teves xarxes