ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

ARCOS Y PUERTAS MONUMENTALES 2013

  • Data d'emissió: 02/01/2013
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 35 x 24,5 mm (horizontales)
  • Mida del full bloc: 166 x 63 mm (horizontal)
  • Mida del talonari: 1
  • Efectes en talonari: 1
  • Talonaris: 1
  • Valor postal dels segells: tarifa A (1 sello = carta normalizada hasta 20 gr para España)
  • Tiratge: Ilimitada

Vuit segells autoadhesius de tarifa A, vàlida per al franqueig ordinari de la correspondència nacional, formen aquest carnet dedicat a Arcs i portes monumentals d’Espanya.

10120131

La Puerta del Alcázar, a Àvila, coneguda també com del Mercat Gran, és una de les nou portes de la muralla que donaven accés a la ciutat antiga. Està formada per dues torrasses, de més de 20 metres d’alçada, unides per un pont d’arc de mig punt d’estil romànic. En la restauració del 1907 s’hi van afegir els merlets.

L’Arc romà de Càparra està a l’antiga ciutat de Càparra (Càceres), a la calçada romana de la Via de la Plata. L’arc té quatre portes i cadascuna mira cap a un punt cardinal. És l’únic d’aquestes característiques que hi ha a Espanya. El conjunt està assentat sobre sòlids pilars de carreus.

L’Arc romà de Medinaceli, ubicat a Medinaceli (Sòria), es va construir a finals del segle I com a arc de triomf romà que donava accés a la ciutat. Consta d’un arc central per al pas de carruatges i dos de laterals per als vianants.

L’Arc dels Caputxins, anomenat també Porta de Carles III, s’alça a Andújar (Jaén). Va ser construït l’any 1786 en honor de Carles III. Compta amb un arc central de mig punt i dos arcs laterals de llinda amb la meitat d’alçada que el central.

L’Arc dels Gegants, a Antequera (Màlaga), és del 1585. L’arc de mig punt i les dovelles allargades de pedra presenten un relleu amb un gerro de lliris blancs, així com un lleó i un castell, els motius heràldics de la ciutat.

La Puerta de Toledo, a Madrid, es va construir a l’inici del segle XIX. És d’estil neoclàssic, amb un arc central de mig punt i dues portes laterals amb arcs de llinda. Es va erigir en honor del rei Ferran VII i com a commemoració de la independència espanyola davant dels francesos.

La Puerta de Castilla, a Tolosa (Guipúscoa), és del segle XVIII i està al mateix lloc que ocupava una de les cinc portes que donaven accés a l’antiga ciutat emmurallada. D’estil neoclàssic, ha quedat com un arc exempt.

L’Arc romà de Cabanes, a la localitat de Cabanes (Castelló), es va construir en el segle II com a arc de triomf romà i al costat de la Via Augusta. Conserva els dos pilars i l’arc, de 5,80 metres d’alçada i prop de 7 metres d’ample.

Comparteix-lo a les teves xarxes