ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

Serie Basica

  • Data d'emissió: 02/01/2013
  • Procediment d'impressió: Huecograbado
  • Paper: Estucado engomado fosforescente
  • Característica especial: P-322, P-021, P-390 y P-438, respectivamente, más Oro en todos los valores postales.
  • Mida del segell: 24,88 x 28,8 mm. (verticales)
  • Efectes en plec: 50
  • Valor postal dels segells: 0,37, 0,52, 0,75 y 0,90 €
  • Tiratge: 300.000 sellos para cada uno de los cuatro valores postales

La Sèrie bàsica o general es posa en circulació amb quatre segells que reprodueixen la imatge de Sa Majestat el rei Joan Carles I.

30120131

El rei d’Espanya és una figura assídua de la filatèlia des que el 29 de desembre de 1975 es va posar en circulació la primera emissió del seu regnat. Com a cap de l’Estat, i segons la Constitució, li correspon: sancionar i promulgar les lleis; expedir els decrets acordats en els consells de ministres; nomenar el president i els membres del Govern, i el president i els magistrats del Tribunal Constitucional. Així mateix, li correspon el nomenament del president del Tribunal Suprem i el nomenament dels presidents dels consells de Govern de les comunitats autònomes, entre altres importants funcions.

30120132

Joan Carles I ha visitat oficialment la majoria dels països del món i també, els principals organismes internacionals, en què ha deixat constància del seu interès i la seva preocupació per la pau, la solidaritat, l’educació, la cultura, l’economia i el desenvolupament de la ciència. En l’àmbit de les relacions internacionals, i al capdavant dels representants del Govern i de les delegacions empresarials dels diferents sectors industrials i financers, el rei d’Espanya és el més gran ambaixador del país.

30120133

El món de la infància també li és molt proper i fa més de tres dècades que rep en audiència reial els nens guanyadors del concurs escolar Què és un rei per a tu? Aquest certamen vol apropar la figura del rei i de la corona als escolars, i donar a conèixer el paper que la Constitució reserva a la institució monàrquica. La Sèrie bàsica, generalment, s’emet a gairebé tots els països del món.

30120134

El mundo de la infancia también le es muy cercano y desde hace más de tres décadas recibe en audiencia real a los niños ganadores del concurso escolar ¿Qué es un Rey para ti? Este certamen trata de acercar la figura del Rey y de la corona a los escolares, dando a conocer el papel que la Constitución reserva a la Institución monárquica. La Serie Básica se emite, generalmente, en casi todos los países del mundo.

Comparteix-lo a les teves xarxes