ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Emissions

Emissió

Valores Civicos

  • Data d'emissió: 03/01/2013
  • Procediment d'impressió: Offset
  • Paper: Autoadhesivo fosforescente
  • Mida del segell: 28,8 x 40,9 mm. (vertical)
  • Efectes en plec: 25
  • Valor postal dels segells: 0,90 €
  • Tiratge: ilimitada

L’Assemblea General de les Nacions Unides ha declarat el 2013 Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua, el tema al qual es dedica aquest segell autoadhesiu de la sèrie Valors cívics.

40120131

L’aigua és font de vida i un recurs imprescindible per al desenvolupament de l’ésser humà, la seva salut i el seu benestar. Sabem que el risc que representa el canvi climàtic és cada dia més gran i que l’escassetat d’aigua potable afecta tots els continents. La manca d’aigua i la seva distribució entre els pobles és un dels principals desafiaments del segle xxi, al qual fan front societats de tot el món.

Es calcula que la cinquena part de la població mundial viu en àrees on l’aigua escasseja i un quart de la població total es troba en països en què no compten amb les infraestructures necessàries per transportar-la des dels rius i els aqüífers. L’escassetat d’aigua no només està originada per causes naturals, sinó també per l’acció de l’home. A causa de la seva distribució irregular, dels abusos i dels residus contaminants, augmenten les regions que pateixen mancança d’aigua.

La preocupació de les Nacions Unides per l’aigua com a mitjà per contribuir al desenvolupament sostenible, el manteniment del medi ambient i l’eradicació de la pobresa i la fam ha fet que en ocasions anteriors declarés el Dia Mundial de l’Aigua (que se celebra el 22 de març de cada any) i l’Any Internacional de l’Aigua Dolça. Més recentment va proclamar el Decenni Internacional per a l’Acció (2005-2015), amb el lema: “L’aigua, font de vida”.

La declaració del 2013 com a Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua vol sensibilitzar els països i les institucions relacionades amb el tema sobre la necessitat d’enfortir la cooperació entre els pobles, i conscienciar sobre els desafiaments a què fa front la gestió hídrica davant les demandes d’accés, gestió d’aigües frontereres, repartiment i subministrament d’aquest recurs vital per a l’ésser humà.

Al segell, dissenyat per l’estudi de Jesús Sánchez, es recull de forma simbòlica la idea d’un got d’aigua, com a consum individual, que reverteix en una aixeta invertida, com a senyal d’escassetat i esgotament.

Comparteix-lo a les teves xarxes