ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Àlbums

Passaport Filatèlic Internacional - 2018

  • Tipus: A la venda a partir del 24 d’abril de 2019
  • Temàtica: Fires internacionals (vegeu-ne les imatges de sota)
  • Any: 2019
  • Mes: 4
  • Nombre de pàgines: 24
  • Mides: 13,5 x 18,5 cm
  • Enquadernació: Format que simula un passaport. Tapa cartró
  • PVP: 20 € (IVA inclòs)     Sujeto a cambio de tarifa anual vigente.

      Un altre producte amb recorregut: Passaport Internacional 2017 Passaport Internacional 2016 Credencial Filatèlica del Pelegrí

 

La filatèlia espanyola pel món

Correos presenta un document filatèlic, un “passaport” col·leccionable. Amb informació sobre cada fira, la ciutat on se celebra, monuments destacats…

Inclou:

Les cinc targetes record de les fires internacionals a les quals s’ha assistit al llarg de l’any 2018. Protegides en estoigs.

Així mateix, s’han realitzat 5 mata-segells especials de cadascuna de les fires amb què s’han obliterat els segells d’aquestes targetes.

Fires  2018:

Fira Internacional del Segell d’Essen, del 3 al 5 de maig assistim a la nostra cita habitual a Alemanya. Aquesta fira, que celebrava l’edició 28 de l’esdeveniment, va ser especial per ser la primera vegada que Correos dedicava, en la seva edició, l’emissió d’una etiqueta ATM a una fira estrangera. Segell: “Etiqueta ATM” disseny d’una platja, una taronja simulant un sol, un clavell i una copa de vi. Data d’emissió 3-5/05/2018.

La World Stamp Exhibition Praga, celebrada a Praga el mes d’agost, també va comptar amb la nostra presència per tercera vegada. Segell: “Centenari Puente Nuevo Ourense” Data d’emissió 07/05/2018.

Fira filatèlica 35a Edició Fira Internacional Àsia de Segells, Macau 2018. Ubicada prop de Hong Kong, Macau és una regió autònoma de la costa sud de la Xina continental. Antiga colònia portuguesa, avui és centre de lleure amb grans centres comercials i casinos coneguda com “Las Vegas d’Àsia”. Durant els dies 21 i 24 de setembre, acudim a aquesta cita filatèlica a fi d’obrir nous mercats i donar a conèixer els segells i productes de filatèlia espanyols. Es realitza un TUSELLO dissenyat per l’artista noruec Martin Mörck. “35a Asian International Stamp Exhibition. Macau (Xina)’’.

 

72è Salon Philatélique d’Automne de Paris, del 8 al 11 de novembre acudim a una de les fires filatèliques més importants d’Europa amb una participació i dades de venda excel·lents. Compleix la 72a edició.  Segell: “Efemèrides. 300 Anys Cadis. Casa de la Contractació”.   Data d’emissió 16/01/2018 .

Fira Barneveld als Països Baixos 2018, Eindejaarsbeurs. Aquest desembre de 2018 assistim per primera vegada a la fira filatèlica d’Holanda  celebrada els dies 27 i 28. Segell: “Tradicions i costums. Camí de la Llana” data 16/07/2018.

Les targetes record únicament s’han pogut adquirir a les diferents fires i ara, perquè en puguin gaudir tots els nostres abonats i clients, s’han recopilat totes juntes en aquest passaport. Les cinc targetes inclouen el segell obliterat amb un mata-segells especial dissenyat per a cadascuna de les diferents fires.

Tiratge limitat a 500 exemplars

 

Des de 20 € (IVA inclòs) 

 

Ja el podeu adquirir, no deixeu passar aquesta oportunitat:

 - Adreça electrònica:      atcliente.filatelia@correos.com

 - Telèfon:   902 197 197

 - Filatèlia en línia: Feu una comanda  (només per a clients registrats)

 

Imatges:

Pasaporte Internacional 2018
Pasaporte Internacional 2018
Pasaporte Internacional 2018
Pasaporte Internacional 2018
Comparteix-lo a les teves xarxes