ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Àlbums

Passaport Filatèlic Internacional - 2019

  • Tipus: A la venda a partir del 27 de gener de 2020
  • Temàtica: Fires internacionals (vegeu-ne les imatges més avall)
  • Any: 2020
  • Mes: 1
  • Nombre de pàgines: 28
  • Mides: 13,5 x 18,5 cm.
  • Enquadernació: Format que simula un passaport. Tapa cartró
  • PVP: 20 € (IVA inclòs)     Sujeto a cambio de tarifa anual vigente.

      Un altre producte amb recorregut: Passaport Internacional 2018 Passaport Internacional 2017 Passaport Internacional 2016 Credencial Filatèlica del Pelegrí

 

La filatèlia espanyola pel món

Correos presenta un document filatèlic, un “passaport” col·leccionable. Amb informació sobre cada fira, la ciutat on se celebra, monuments destacats…

Inclou:

Les cinc targetes record de les fires internacionals a les quals s’ha assistit al llarg de l’any 2019. Protegides en estoigs.

Així mateix, s’han realitzat 5 mata-segells especials de cadascuna de les fires amb què s’han obliterat els segells d’aquestes targetes.

Enguany com a REGAL s’inclou la targeta postal emesa pel correu alemany especialment per a la fira del segell d’Essen, on apareix una verderola.

Fires  2019:

Fira Internacional del Segell d’Essen. Del 9 a l’11 de maig vam assistir a la nostra cita habitual a Alemanya. L’emissió més especial d’aquesta fira centreeuropea va ser la d’Europa, que aquest any anava dedicada als ocells  amb un plec premium molt cuidat. Segell: Europa. Ocells. Trencalòs. Tarifa B. Emissió: 23/04/2019.

Sberatel International Fair 2019, Praga.  La fira de Praga se celebrà entre el 6 i el 7 de setembre i és una altra de les més tradicionals a les quals assisteix la filatèlia espanyola. Aquest any van destacar vendes com ara trens, animals i patrimoni. Segell: 40 Aniversari Eleccions al Parlament Europeu. Data d'emissió: 15/03/2019.

Fira Xinesa. 36 World Stamp Exhibition Wuham 2019. Ubicada a la província de Hubei, aquesta ciutat xinesa és emblemàtica pels seus llacs i parcs. L’assistència a aquesta fira, entre l’11 i el 17 de juny, va ser molt especial, ja que va ser aquí on es va presentar el segell que Espanya ha fet conjuntament amb la Xina. A l’estand espanyol, hi va estar present Martin Mörck, un dels dissenyadors del segell que, a més, va estar signant sobres i targetes. Emissió: La nova ruta de la seda. Emissió conjunta Espanya-Xina. Data d'emissió: 11/06/2019.

72 Salon Philatelique d’Automne de Paris. Del 7 al 9 de novembre vam anar a una de les fires filatèliques més importants d’Europa i que, a més, complia la seva 73 edició. La participació i les dades de vendes van ser excel·lents, aquest any gràcies als segells d’Andorra Espanya que van tenir una gran demanda durant els dies de la fira. Segell: Etiqueta ATM disseny Catedral de Notre-Dame. Emissió: 07/11/2019.

Fira Milanofil XXXII Edizione. El mes de març de 2019 vam assistir per primera vegada a la fira filatèlica d’Itàlia, convidats pel correu italià. Com va passar a la fira de Praga, els segells més rellevants van ser els dedicats a trens i també els relacionats amb el futbol. Segell: Turisme. Platja. Emissió: 02/01/2019.

Les targetes record únicament s’han pogut adquirir a les diferents fires i ara, perquè en puguin gaudir tots els nostres abonats i clients, s’han recopilat totes juntes en aquest passaport. Les cinc targetes inclouen el segell obliterat amb un mata-segells especial dissenyat per a cadascuna de les diferents fires.

Tiratge limitat a 500 exemplars

Preu: 20 euros

 

PVP 20 € (IVA inclòs) 

 

Ja ho podeu adquirir, no deixeu passar aquesta oportunitat:

 - Adreça electrònica:      atcliente.filatelia@correos.com

 - Telèfon:   902 197 197

 - Filatèlia en línia: Feu una comanda  (només per a clients registrats)

 

Imatges:

Pasaporte 2019
Pasaporte 2019
Pasaporte 2019
Pasaporte 2019
Comparteix-lo a les teves xarxes