ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Información corporativa

Premis i reconeixements

Millor operador logístic mundial. Reconeixement de la companyia de comerç electrònic Alibaba com el “Millor operador logístic mundial”.

Empresa amb més transformació digital. Premi OMExpo 2017 a l’“Empresa amb més transformació digital”. Finalista en la categoria de “Millor mobile app”.

Empresa amb millors pràctiques en diversitat. Correos va ser novament inclosa entre les TOP30 empreses d’Espanya amb millors pràctiques en diversitat, segons l’informe VariableD de la consultora Intrama.

Nexo, millor contribució al desenvolupament de la societat de la informació. Premi Autelsi 2017 al “Desenvolupament de la societat de la informació” a Correos Nexea, per la plataforma multicanal de comunicacions Nexo.

Crea tu app, projecte més innovador per a la Unión Postal del Mediterráneo. El servei Crea tu App va ser el “Projecte més innovador de 2017” per a la Unión Postal del Mediterráneo (PuMed/Euromed).

Empresa logística més atractiva per treballar a Espanya. Per segon any consecutiu, Correos va ser “l’empresa logística més atractiva per treballar a Espanya”, segons la consultora Randstad.

Marca més rellevant del mercat espanyol. Correos va ser inclosa entre les deu marques més importants del mercat espanyol, segons l’estudi Meaningful Brands de l’empresa Havas Group.

Lideratge digital en el sector públic. Correos va rebre el premi al Lideratge digital en la categoria de “Sector públic” de CIONET, per la seva contribució a la transformació i innovació digital del país.

Correos Express, servei d’atenció al client de l’any. Per segon any consecutiu, Correos Express va ser el “Servei d’atenció al client de l’any”, segons la consultora Sotto Tempo.

Millor contribució a la sensibilització sobre la síndrome de Down. La col·laboració de Correos en la campanya de sensibilització “XTUMIRADA” va ser reconeguda amb el premi Trébol a la Solidaritat 2017 per Down España.

Millor projecte de vida sostenible en ciutats. El projecte “Mobilitat sostenible en l’última milla” va ser reconegut per Forética, dins de la seva iniciativa “Vida sostenible en ciutats”.

Acció promocional més innovadora. Els premis Eventoplus 2017 van reconèixer l’acció nadalenca “Departament de trameses extraordinàries” com la millor decoració, el millor esdeveniment de celebració i el millor espai.

Millor campanya en premsa. Correos va aconseguir el tercer lloc en el premi Control de Publicitat, atorgat per la revista Control, en la categoria de Millor anunci en premsa.

Millor segell calcogràfic d’Europa. Per tercer any consecutiu, Correos va obtenir el primer premi en el Grand Prix de L’art Philatelique Belge et Européen, pel segell dedicat a Salamanca, dins de la sèrie filatèlica “Patrimoni de la Humanitat”.