Portal de Correos - RSC

ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Responsabilidad Social Corporativa

Política d'excel·lència i sostenibilitat

El grup Correos es constitueix com un grup d'empreses que desenvolupen les seves activitats fonamentals en el mercat postal i de paqueteria en què els clients sol·liciten, cada vegada més, serveis de més valor afegit, que requereixen una visió envers l'excel·lència i la sostenibilitat. Per aconseguir aquest objectiu d'acord amb els principis d'honestedat, integritat i transparència que marquen el bon govern i que es troben recollits en el Codi de conducta de l'organització, la direcció del grup estableix els compromisos següents:   

- Amb els clients, a través de la millora contínua i la innovació dels processos per a la recerca permanent de l'excel·lència en el servei i els productes. Desenvolupant noves solucions integrades i adaptades a una societat cada dia més tecnificada que cobreixin els seus requisits i expectatives.

- Amb els grups d'interès, desenvolupant l'activitat empresarial de manera eficient i rendible, provant d'optimitzar al màxim l'ús dels recursos disponibles alhora que es genera i consolida l'ocupació estable.

- Amb les persones que treballen a la companyia, vetllant per la seva salut i seguretat a la feina, per la formació contínua i el desenvolupament personal i professional dels empleats. I amb la societat mitjançant la contribució activa al desenvolupament social i cultural de la societat en un sentit ampli.

- Sense oblidar l'entorn en el que treballem, treballant per la reducció de la contaminació i especialment de les emissions de CO2. Tenint molt present com la nostra activitat i el que consumim afecta el medi ambient, complint sempre amb la legislació d'aplicació i amb la resta de compromisos adquirits per Correos en aquest àmbit.

 

                                                  President del Grupo Correos

Javier Cuesta Nuin

 

GrupoCorreos