Portal de Correos - Museu Postal i Telegràfic

ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Museo

El Museu Postal i Telegràfic ofereix al visitant un recorregut temàtic i cronològic a través de l'evolució dels mitjans de comunicació, el seu tractament i els seus sistemes de transport que han influït decisivament en el desenvolupament de la civilització.

Aquest centre exhibeix col·leccions filatèliques de gran valor històric, com les primeres emissions de segells d'Espanya des de 1850. També es poden contemplar col·leccions temàtiques de segells de diversos països.

El museu és el lloc adequat per recordar la història del correu, de la telegrafia i de la telefonia a través de l'exposició dels fons de la segona meitat del segle XIX i la primera meitat del segle XX.

Els fons documentals de cartografia i fotografia són fonts històriques de primer ordre i estan a disposició dels estudiosos de temes postals i telecomunicació, els quals poden fer les seves consultes.

A més d'una biblioteca especialitzada en correus i telègrafs, amb valuosos documents originals i una àmplia bibliografia, al mateix edifici hi ha l'Arxiu Històric de Correos y Telégrafos.