Portal de Correos - Premis i certificacions

ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Grupo Correos

Reconeixements

 La contribució dels empleats a la millora contínua de la qualitat del servei postal i a l'excel·lència en la gestió d'oficines i unitats de distribució és reconeguda per Correos a través dels premis següents:

Premi Nacional a l'Excel·lència

El Premi Nacional a l'Excel·lència reforça la cultura de l'excel·lència entre les unitats operatives de Correos, i premia aquelles que fan servir eficientment els seus recursos, utilitzen adequadament la informació i realitzen correctament els processos, de manera que contribueixen a assolir els objectius de Correos.

Aquest premi serveix per identificar les unitats excel·lents i per reconèixer el seu personal, que dia a dia treballa en equip per oferir als clients la millor qualitat de servei.

Premi Compromís Ambiental

Correos, dins de la seva aposta per la sostenibilitat, reconeix els centres de treball que contribueixen activament a reduir el seu impacte mediambiental principalment a través de l'estalvi en els seus consums energètics.

Aquest reconeixement tracta, a més, de recollir idees que contribueixin a protegir el medi ambient i a disminuir l'impacte ecològic dels processos productius i operatius de Correos.

A través d'aquesta convocatòria, Correos incentiva la generació de "Millors pràctiques ambientals" als seus edificis, amb l'objectiu de disminuir l'impacte ambiental, ja sigui mitjançant l'estalvi de recursos energètics o a través d'una millor administració i reducció de residus, per aconseguir una menor emissió de CO2. A més, es volen promoure iniciatives que sensibilitzin els empleats sobre les accions que poden dur a terme al seu lloc de treball per a la reducció dels consums i la protecció del medi ambient.

Premi Atenea a les persones i les seves millors pràctiques

Des que es va crear l'any 2010, el Premi Atenea a les persones i les seves millors pràctiques reconeix les persones i els equips que destaquen pel seu lideratge i compromís amb les polítiques i valors de capital humà a Correos.

L'objectiu és premiar les unitats o els equips transversals de les zones que implantin la millor pràctica de RH en cadascuna de las categories següents: organització i estructura, desenvolupament professional, prevenció de riscos laborals i absentisme, formació, diversitat i comunicació i treball en equip.