ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Qualitat de l'aire i canvi climàtic
Medio ambiente

Calidad del aire y cambio climático

Los retos relativos al aumento de la congestión del tráfico, que condiciona la calidad de vida, la emisión de NOx y partículas, que afectan a la salud de los habitantes, y las emisiones de CO2 que contribuyen al calentamiento global son los que nos están impulsando a tomar medidas en nuestra flota y en nuestros edificios para reducir el impacto que generamos.

De esta manera esperamos aprovechar las oportunidades que se nos presentan como la introducción de tecnologías y procesos más innovadores y limpios o el ahorro de costes derivado de menores consumos. Mitigando a su vez los riesgos que se nos presentan en forma de nuevas y más restrictivas legislaciones.

Flota sostenible

Correos reparteix més de 2.500 milions de trameses l’any. El nostre objectiu és deixar la menor petjada possible amb la seva distribució.

Conducció eficient

L’estil de conducció i l’aplicació de mesures de conducció eficients són claus per disminuir el consum, allargar la vida útil dels vehicles i també reduir la sinistralitat.

Edificis sostenibles

Correos desenvolupa la seva activitat en més de 6.000 edificis de tot Espanya. Un consum energètic adient és una necessitat essencial per reduir la petjada ambiental de la companyia.

Energia renovada

Incorporem energia d’origen 100% renovable per reduir la petjada de carboni i aconseguir un repartiment amb zero emissions.

L'Hora del Planeta a Correos

L’Hora del Planeta és l’esdeveniment més gran de participació global en defensa del medi ambient, amb l’objectiu de conscienciar sobre la lluita contra els efectes de les emissions de CO2 i de demostrar que és possible una actuació conjunta orientada a construir un futur sostenible.