ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Flota sostenible

Correos reparteix més de 2.500 milions de trameses l’any. El nostre objectiu és deixar la menor petjada possible amb la seva distribució.

Des de 1996, l’any que vam provar el primer vehicle elèctric a Correos (Zeus), hem anat analitzant i incorporant vehicles que utilitzen combustibles alternatius fins a assolir una de les flotes més grans de tot Espanya, amb més de 500 vehicles elèctrics adquirits els últims anys; sense oblidar-nos dels més de 10.000 carters que reparteixen cada dia a peu, sense la necessitat de combustibles fòssils.
La flota actual la formen majoritàriament vehicles elèctrics (100% elèctrics i bicicletes de pedaleig assistit), però també estem provant el gas natural comprimit (ECOGATE) i el gas liquat del petroli (POSTLowCIT).

Cero emisiones coches motos

A Correos som conscients que els nuclis urbans s’enfronten a grans reptes mediambientals, entre els quals destaquen: la congestió, que condiciona la qualitat de vida; l’emissió de NOx i partícules, que afecten la salut dels habitants, i les emissions de CO2, que contribueixen a l’escalfament global. 
Por estos motivos, la reducción del impacto del transporte ha sido una de las principales preocupaciones ambientales de Correos, y más en concreto, la última milla (recorrido que se realiza hasta el destinatario final de los envíos) por desarrollarse en entornos urbanos, de modo que tenemos este tipo de vehículos distribuidos por todo el territorio.

coche-eléctrico-Correos

Per reduir l’impacte en aquesta última milla, treballem tant per reduir la petjada dels trajectes que realitzem com per reduir la quantitat de quilòmetres que hem de recórrer.

Envios cero emisiones carbono Correos