ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Sensibilització

X Solidaria

Ens hem sumat a la campanya “X Solidària”, impulsada per la plataforma d’ONG d’Acció Social, que encoratja els contribuents a marcar la casella 106 en la Declaració de la renda i destinar així una part dels seus impostos a ajudar persones en situació de vulnerabilitat social. 

XTu Mirada

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir canviar la mirada, sensibilitzant la societat perquè sigui més inclusiva.

La Hora del Planeta en Correos

L’Hora del Planeta és l’esdeveniment més gran de participació global en defensa del medi ambient, amb l’objectiu de conscienciar sobre la lluita contra els efectes de les emissions de CO2 i de demostrar que és possible una actuació conjunta orientada a construir un futur sostenible. 

Donación de Equipos Informáticos

Correos duu a terme un projecte solidari de donació d’equips informàtics en bon estat adreçat a diferents fundacions, ONG, organitzacions i associacions que col·laboren en àmbits com la cooperació internacional, la integració de persones amb discapacitat i col·lectius en risc d’exclusió social, així com centres educatius de tot Espanya.

Donación de Móviles

CORREOS, com a empresa compromesa amb la sostenibilitat, té per objectiu continuar amb les accions de suport al medi ambient.

Donación de Mobiliario

CORREOS duu a terme un projecte solidari de donació de mobiliari adreçat a diferents fundacions, ONG, organitzacions i associacions que col·laboren en àmbits com la cooperació internacional, la integració de persones amb discapacitat i col·lectius en risc d’exclusió social, així com centres educatius repartits per tot Espanya.