Portal de Correos - Presentació

ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Grupo Correos

Presentació del Grup Correos

GrupoCorreos

El Grup Correos està integrat per Correos i les filials Correos Express, Nexea i Correos Telecom.

Les quatre empreses desenvolupen la seva activitat al sector de les comunicacions. En aquest mercat dinàmic i exigent, el Grup Correos ha evolucionat al ritme que ho fan les formes de comunicació de la societat, mitjançant la innovació i la millora contínua, per anticipar-se als canvis en els requeriments dels clients i així satisfer millor totes les seves necessitats.

Correos
Correos és un operador global de solucions de comunicació físiques, electròniques i de paqueteria. És, a més, l'empresa designada per prestar el servei postal universal a Espanya, amb eficiència, qualitat i sostenibilitat.

Correos és la companyia de referència al mercat postal per l'excel·lència i la fiabilitat dels seus serveis i per la seva extensa cobertura territorial, atenció personalitzada i oferta integral, que inclou també solucions de màrqueting directe, serveis financers o una gran varietat de productes comercialitzats a les oficines postals.

Correos Express 
Correos Express és l'empresa de paqueteria urgent del Grup Correos que disposa d'una de les xarxes de transport més àmplies i amb les últimes tecnologies aplicades al seguiment de les trameses. El seu model de negoci, basat en delegacions pròpies, li proporciona un alt nivell d'agilitat en la gestió.

La companyia disposa d'una cartera de serveis de paqueteria expressa orientada a donar resposta a totes les demandes de termini i flexibilitat dels clients, a més de solucions personalitzades de logística que s'adapten a tota la cadena de valor.

Nexea 
Nexea és la companyia especialitzada en la gestió integral de les comunicacions massives de les empreses. La seva oferta comprèn la consultoria i el disseny de documents físics i electrònics, la composició, la impressió, l'ensobrament automàtic, així com la manipulació i la classificació de trameses massives per a la seva posterior distribució per part de Correos.

La companyia ofereix igualment altres serveis, com ara manteniment de bases de dades, digitalització i enregistrament, automatització i gestió de devolucions, emmagatzematge i custòdia digital, opcions de gestió de comandes i integració en entorns web.

Correos Telecom 
Correos Telecom és l'empresa responsable de la gestió de la xarxa de telecomunicacions de Correos, la provisió de serveis tecnològics i la comercialització de la capacitat excedentària de les infraestructures de telecomunicació.

El seu catàleg comercial inclou solucions de valor afegit, com ara circuits òptics d'alta capacitat, serveis de veu i dades, gestió de xarxes de comunicacions o consultoria tècnica.

Grupo SEPI
Correos pertany al Grupo SEPI, un holding empresarial que inclou un total de 16 empreses públiques de manera directa i majoritària, amb una plantilla final d'aproximadament 73.000 professionals el 2014, la corporació Radiotelevisión Española, sobre la qual té competències, i una fundació pública tutelada. Així mateix, SEPI té participacions directes minoritàries en deu empreses més, i indirectes sobre més de cent societats.