ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

RSC
Responsabilidad Social Corporativa
Introducció

CORREOS és una de les principals companyies del nostre país, amb més de 52.000 treballadors. Pel seu caràcter d'empresa pública, assumeix un comportament exemplarment responsable i el seu compromís afecta totes les àrees en les quals s'organitza l'empresa, i també el desenvolupament de la seva activitat.

Des de 1998, la societat estatal duu a terme una sèrie d'iniciatives incloses en l'acció social externa, a través de les quals s'implica en diverses qüestions d'interès social, com ara la infantesa, l'ocupació de persones amb discapacitat, la immigració, el tercer món i el medi ambient.

Amb la creació de la Direcció de Responsabilitat Social Corporativa, el 2006, es van voler impulsar les accions de CORREOS en aquest àmbit, a més d'alinear-se amb el conjunt de grans empreses del país, que han incorporat en les seves estratègies i els seus organigrames un departament específic, encarregat de promoure un comportament socialment responsable, més enllà de l'estricte compliment de la legislació vigent.