ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Correos Data

No disponible

Ideal per a:

B2C Nacional B2B

Oferim contactes de qualitat per a les vostres campanyes amb públic objectiu més precís.

Posem a la teva disposició el lloguer de base de dades amb informació de qualitat sobre els teus clients potencials perquè puguis desenvolupar campanyes de màrqueting directe amb més qualitat i eficiència.

 • Àmbit: Nacional e Internacional
 • Tarifa: La tarifa (impostos no inclosos) variarà en funció de si la selecció es realitza de base de dades d’empreses o professionals o si al contrari es vol comunicar a consumidors finals. Vegeu la pestanya de tarifes.
Correus

Lo comercializa

La nostra màxima és oferir-vos els contactes de qualitat que requereix la vostra comunicació, a més de proporcionar les tècniques adequades que seleccionin el públic objectiu per a tots els suports: publitramesa postal, publitramesa electrònica, telemàrqueting i SMS.

L'èxit d'una bona campanya no rau només a disposar d'un bon missatge, contingut o disseny molt elaborat, sinó també a fer-la arribar als usuaris adequats, per a la qual cosa es requereix precisió en la informació.

Podeu decidir quin mitjà pot ser més eficient a l'hora de realitzar la campanya i triar si preferiu contactar mitjançant publitramesa, telemàrqueting o publitramesa electrònica.

 • Bases de dades d’empresa a empresa (B2B): Facilita empreses, autònoms i professionals segons el perfil del client que necessiteu per a campanyes nacionals o internacionals.
 • Bases de dades d’empresa a consumidor (B2C): Dóna la possibilitat de seleccionar els consumidors finals als quals ens adreçarem amb una màxima garantia de lliurament.
 • Bases de dades amb autorització (Permission Marketing): Contacte de manera personalitzada amb consumidors o empreses que més s’adeqüin al vostre negoci.
 • Bases de dades de codis postals: Base de dades que elabora i facilita Correos per donar informació rellevant de la relació del codi postal i les  entitats de població oficials al territori nacional. Aquest producte aporta una llista de carrers d’aquelles localitats amb diversos codis postals.

Característiques:

Modalitats

Correos Data ofereix diferents tipus de bases de dades  en funció del públic al qual t’adrecis i del tipus de campanya que vulguis realitzar.

1. Bases de dades d’empresa a empresa (B2B): Ofereix el contacte d’empreses, autònoms o professionals de deu països diferents que et permetran seleccionar aquells negocis que millor representen el públic objectiu al qual et vols adreçar, ja que disposa de variables de segmentació i indicadors propis que en faciliten la selecció.

 

2. Bases de dades d’empresa a consumidor (B2C). El valor d’aquesta base de dades és la possibilitat de conèixer el comportament o l’estructura de les llars espanyoles a fi d’aconseguir seleccionar el perfil dels consumidors finals als quals es vol comunicar de manera anònima però amb màxima garantia.

L'èxit d'una comunicació a particulars resideix en arribar als consumidors que puguin estar realment interessats en un missatge que transmeti personalització i que aconsegueixi enganxar el consumidor amb estratègies promocionals.

4. Base de dades amb autorització (Permission Marketing): Contactar de manera personalitzada amb individus que s’ajusten al teu negoci t’ajudarà  a establir una relació de confiança i incrementar les teves vendes en oferir productes o serveis rellevants.

 

4. Bases de dades de codis postals i la seva capa cartogràfica corresponent. Aquestes bases de dades que elabora i actualitza Correos són les úniques oficials del mercat que recullen tots els codis postals d’Espanya i la seva relació amb les entitats de població del territori nacional.

S’han desenvolupat tres productes diferenciats:

 • Base de dades de codis postals bàsica
 • Base de dades de codis postals plus
 • Capa cartogràfica de codis postals

Et permetrà analitzar el mercat amb les teves dades a escala de codi postal i optimitzar les vendes o la distribució, així com millorar els resultats del teu negoci. 

És especialment útil com a eina perquè l'usuari faci la correcció i la normalització de les bases de dades dels seus clients a l'hora de realitzar les campanyes de màrqueting directe, ja que evitarà un percentatge molt alt de devolucions.

El període de contractació té una durada inicial d’un any; transcorregut aquest temps, es podrà continuar renovant per períodes també anuals. Hi ha dues opcions de contractar aquest servei:

 • Amb actualitzacions: La clau us donarà accés a la informació actualitzada durant 1 any (amb dret a quatre actualitzacions).
 • Sense actualitzacions: El client rep la clau d’accés perquè, durant 1 mes des de la formalització del contracte, pugui accedir a la versió de la BD de codis postals vigent en el moment de la contractació.

Els drets de llicència d'ús de la BD de codis postals que adquireix el client no poden ser cedits, subllicenciats ni transferits a una altra empresa o persona. Aquesta base de dades tampoc no pot ser utilitzada a Internet quan l'aplicació en la qual estigui integrada sigui un cercador de codis postals igual o similar al que té Correos a la seva pàgina web.

 

Operativa:

Si hi estàs interessat/ada, contacta amb els serveis comercials de la teva província.

 

La tarifa (impostos no inclosos) variarà en funció de si la selecció es realitza de base de dades d’empreses o professionals o si al contrari es vol comunicar a consumidors finals:

 • Provisió de registres mercat B2B: 0,10 €/ registre.*
 • Provisió de registres mercat B2C: 0,04 €/ registre.*

 

Les tarifes i formes de pagament per a les bases de dades de codis postals de cada cas seran les següents:

 • BD CP bàsica sense actualització: 687,44€.
 • BD CP bàsica amb actualització: 845,00€.
 • BD CP plus sense actualització: 2.000,00€ 
 • BD CP plus sense actualització: 2.800,00€ 
 • Capa cartogràfica codis postals sense actualització: 5.000,00€
 • Capa cartogràfica codis postals amb actualització: 7.000,00€

*Preus sense impostos inclosos

 

Territori
Impost
Península/Balears
IVA (21%)
Canàries
IGIC (7%)
Ceuta o Melilla
IPSI (9% a Ceuta i 4% a Melilla).

 

També et pot interessar...