ENVIAR EN LÍNIA

Envia documents des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc amb la mateixa validesa legal.

Burofax

Enviar documents de manera urgent i segura

Carta

Envia una carta digital, ordinària o certificada

Tarjeta Postal

Enviar postals digitals a través d'internet

PREPARAR TRAMESES

Imprimeix les teves etiquetes i paga les teves trameses abans d'anar a l'oficina de Correos

PAQ 48

Lliurament en 24/48 hores, segons origen destinació

Carta certificada

Garanteix la recepció mitjançant signatura

Notificaciones Administrativas

Servei indicat per a comunicacions legals

ET PODEM AJUDAR

Servei "Puerta a Puerta"

No disponible

Ideal per a:

Nacional

Viatja sense maletes en els teus viatges de Renfe amb Correos.

Oblida't de carregar amb les maletes i viatja tranquil. Només cal que triïs el punt de recollida i lliurament del teu equipatge i nosaltres ens encarreguem de portar-te'l.

  • Àmbit: Nacional.
  • Dimensions: Llargada + alçària + amplada = 150 x 70 x 50 cm, sense que la suma de les tres mesures superi els 250 cm, excepte els esquís.
  • Pes: Fins a 25 kg.
  • Terminis: Horari d'oficina.
  • Tarifa: Consulteu els serveis d'atenció al client.
Correus

Lo comercializa

Correos presta el servei d'equipatges “Puerta a puerta” per a Renfe, permetent que els passatgers dels trens AVE-Llarga distància i trens turístics enviïn fins a tres paquets a més de 230 destinacions nacionals.

D'aquesta manera, Renfe pretén fer més còmode el viatge als clients, especialment en períodes d'alta mobilitat per vacances, i també gestionar millor l'espai reservat per a maletes a bord dels trens.

Recollida i lliurament on triï el client:

Correos recull l'equipatge al punt indicat o, si el client s'ho estima més, també el pot dipositar ell mateix a qualsevol de les gairebé 2400 oficines postals d'Espanya.

El termini de lliurament és d'un dia per als trajectes entre capitals de província amb connexions més freqüents (per exemple, per als AVE que uneixen Madrid amb Barcelona, València o Sevilla), i d'un màxim de 48 hores per a la resta de destinacions peninsulars. En total, el servei arriba a més de 230 de les principals destinacions nacionals i turístiques d'Espanya, així com a algunes destinacions internacionals.

El servei d'equipatges de Renfe permet contractar la tramesa d'equipatge convencional, com ara maletes, motxilles o bosses de mà, amb unes mides màximes i un pes màxim establerts. També facilita el transport d'equipatge especial, com carretons de nadó, bicicletes, pals de golf o esquís.

Característiques físiques:

Trameses d'equipatges:

  • Aquest servei permet el transport de 3 paquets per bitllet.
  • Es pot transportar equipatge (maletes) i equipatge especial (bicicletes, esquís, planxes de neu, carretons de nadó o pals de golf).

Dimensions màximes:

  • Llargada + alçària + amplada = 150 x 70 x 50 cm, sense que la suma de les tres mesures superi els 250 cm, excepte els esquís.

Pes:

  • Fins a 25 kg.

Contractació del servei:

La contractació i modificació del servei es pot realitzar al web www.renfe.com fins a les 12 hores del dia feiner anterior a la data de recollida de l'equipatge. El client selecciona el punt de recollida i lliurament: un domicili, una oficina de Correos, un hotel, una estació de ferrocarril o allà on vulgui.

Horari del servei: per a lliurament o recollida d’aquest servei a la consigna, l’horari és de les 9:00 a les 19:30 hores.

Condicions generals: Informació legal sobre el servei de transport d'equipatges.