Citypaq

Solucions empresarials amb els armariets intel·ligents Citypaq Amb Citypaq pots triar la millor solució per gestionar lliuraments de manera senzilla, àgil i segura. Tens un armariet de Correos al teu abast en qualsevol punt de la ciutat, fins i tot al teu centre de treball o comunitat de propietaris. HO VULL
Citypaq HO VULL
Punts de recollida i devolucions: ofereix Citypaq com a modalitat de recollida als clients de la teva botiga electrònica. Per a enviaments i devolucions!
Automatitza els lliuraments a la teva oficina o habitatge: inclou armariets intel·ligents al teu centre de treball o comunitat de propietaris i posa fi als problemes de les entregues personals.
Click&Collect àgil i sense contacte: amb Citypaq pots oferir recollides Click&Collect als teus establiments i punts de venda físics.

Sol·licita Citypaq per a lliuraments i devolucions

Ofereix la nostra xarxa d’armariets intel·ligents com a punts de recollida per a la teva botiga electrònica. Els teus clients podran rebre les seves compres o fer devolucions de manera senzilla. Fes clic al botó de dalt i emplena el formulari. Si vols, podràs sol·licitar una visita a la teva oficina per explicar el funcionament i beneficis de Citypaq.

Soluciona els problemes de lliurament a la teva oficina

Amb el nostre servei d’estafeta de Citypaq, automatitza al 100% les entregues personals dels empleats del teu centre de treball o veïns de la teva comunitat de propietaris. Un servei exclusiu d’armariets intel·ligents que garanteix la recepció d’enviaments de totes les empreses de repartiment.

Lliuraments Click&Collect en els teus punts de venda

Instal·lem armariets intel·ligents Citypaq perquè puguis oferir la recollida Click&Collect als teus establiments. Planifica i diposita els lliuraments de manera senzilla a través de l’app Citypaq Partners.

Com ser un punt Citypaq

Omple el formulari i converteix-te en un punt de lliurament de paqueteria Citypaq. Incrementa les visites a la teva botiga física i fidelitza els teus clients. 
Tenim un Citypaq perfecte per a tu. Comptem amb diferents mides per adaptar-nos a l’espai del teu negoci. Troba el millor lloc per al teu armariet.
Una vegada localitzat l’espai del teu Citypaq, només necessitaràs connexió a la xarxa elèctrica i cobertura 3G.
Emplena el formulari de sol·licitud

Localitza el teu Citypaq

Informació del producte

Citypaq com a punt de recollida de la teva botiga electrònica

Els enviaments de la teva botiga electrònica, més fàcils que mai. Cada vegada són més els comerços que ofereixen l’opció Citypaq com a forma d’enviament, ja que gràcies als nostres armariets poden fer lliuraments a tot el país. Tu només hauràs de seleccionar el teu Citypaq més proper i deixar-hi les comandes de la teva botiga electrònica, des de Correos ens encarreguem de tot. 

Per oferir Citypaq com a modalitat de recollida en el teu e-commerce, has de disposar d’un contracte de paqueteria amb Correos per fer enviaments a Citypaq. 

Si la teva botiga electrònica està dissenyada amb les solucions ecommerce de Correos o amb Prestashop, Magento o WooCommerce, només hauràs d’instal·lar els mòduls i els connectors de Correos com a transportista per a enviaments. Després, decideix com mostrar als teus clients els armariets Citypaq disponibles, a través d’un mapa o llistat.

Citypaq com a punt de devolució a la teva botiga electrònica

Facilita la devolució de paquets als teus clients a través del servei de devolució de Citypaq. Podran gestionar la devolució de les seves comandes a través dels armariets intel·ligents de Correos.

Per oferir aquesta funció, has de contractar el nostre servei de logística inversa amb Correos. Indica, a les instruccions de devolució, l’opció de lliurament en punts Citypaq.

Llestos! Els teus clients podran gestionar les seves devolucions a través dels Citypaq distribuïts per tot el país.

Ja ofereixo les oficines de Correos com a punts de recollida o devolució

En aquest cas, incloure la xarxa Citypaq és immediat. Només has d’afegir al llistat d’oficines els punts Citypaq. Sense integracions, de manera àgil i senzilla.

Si ja tens un contracte amb Correos Paqueteria, contacta amb Atenció comerciali consulta el teu gestor.

Servei estafeta amb Citypaq a la teva oficina o habitatge

Sol·licita’ns la instal·lació d’un armariet Citypaq amb el servei d’estafeta i et gestionem tots els enviaments de qualsevol operador o empresa de repartiment a través de Citypaq. Podran beneficiar-se’n tots els empleats o veïns, optimitzant els processos de recepció i lliurament de paqueteria de la teva oficina.

Click&Collect amb Citypaq

Utilitza els armariets Citypaq del teu establiment en format Click&Collect. El punt Citypaq s’utilitzarà de manera compartida com a part de la xarxa d’armariets i per als teus lliuraments Click&Collect. Si ho prefereixes pots contractar el servei en ús exclusiu, només disponible per als teus clients. Tu tries!

Per utilitzar aquest servei de Click&Collect, pots utilitzar la nostra app Citypaq Partners o desenvolupar una integració via API entre els teus sistemes de gestió de punts de venda i Citypaq.

Encara tens dubtes sobre Citypaq?

Formulari de contacte

Escriu-nos i et contestarem en un termini de 24 hores.