Citypaq

Solucions empresarials amb els armariets intel·ligents Citypaq Amb Citypaq pots triar la millor solució per gestionar lliuraments de manera senzilla, àgil i segura. Tens un armariet de Correos al teu abast en qualsevol punt de la ciutat, fins i tot al teu centre de treball. HO VULL
Citypaq HO VULL
Punts de recollida i devolucions: ofereix Citypaq com a modalitat de recollida als clients de la teva botiga electrònica. Per a enviaments i devolucions!
Automatitza els lliuraments a la teva oficina: inclou armariets intel·ligents al teu centre de treball i posa fi als problemes de les entregues personals.
Click&Collect àgil i sense contacte: amb Citypaq pots oferir recollides Click&Collect als teus establiments i punts de venda físics.

Sol·licita Citypaq per a lliuraments i devolucions

Ofereix la nostra xarxa d’armariets intel·ligents com a punts de recollida per a la teva botiga electrònica. Els teus clients podran rebre les seves compres o fer devolucions de manera senzilla. Fes clic al botó de dalt i emplena el formulari. Si vols, podràs sol·licitar una visita a la teva oficina per explicar el funcionament i beneficis de Citypaq.

Soluciona els problemes de lliurament a la teva oficina

Amb el nostre servei d’estafeta de Citypaq, automatitza al 100% les entregues personals dels empleats del teu centre de treball. Un servei exclusiu d’armariets intel·ligents que garanteix la recepció d’enviaments de totes les empreses de repartiment.

Lliuraments Click&Collect en els teus punts de venda

Instal·lem armariets intel·ligents Citypaq perquè puguis oferir la recollida Click&Collect als teus establiments. Planifica i diposita els lliuraments de manera senzilla a través de l’app Citypaq Partners.

Com ser un punt Citypaq

Omple el formulari i converteix-te en un punt de lliurament de paqueteria Citypaq. Incrementa les visites a la teva botiga física i fidelitza els teus clients. 
Tenim un Citypaq perfecte per a tu. Comptem amb diferents mides per adaptar-nos a l’espai del teu negoci. Troba el millor lloc per al teu armariet.
Una vegada localitzat l’espai del teu Citypaq, només necessitaràs connexió a la xarxa elèctrica i cobertura 3G o 4G. Si tries l’armariet petit, haurà de ser a cobert.

Troba el teu Citypaq

Informació del producte

Dimensions Citypaq al teu punt de venda

Tenim un Citypaq perfecte per a tu. El dispositiu bàsic té unes dimensions de 1.405 mm d’alçària, 600 mm d’amplària i 475 mm de fondària, però disposem de més mides per adaptar-nos al teu negoci.

A més, ara i per temps limitat, la instal·lació dels dispositius petits és gratuïta! El manteniment va a càrrec de Correos sense cap cost per a la teva empresa, tan sols la despesa mitjana d’una bombeta LED. 

Citypaq com a punt de recollida de la teva botiga electrònica

Els enviaments de la teva botiga electrònica, més fàcils que mai. Cada vegada són més els comerços que ofereixen l’opció Citypaq com a forma d’enviament, ja que gràcies als nostres armariets poden fer lliuraments a tot el país. Tu només hauràs de seleccionar el teu Citypaq més proper i deixar-hi les comandes de la teva botiga electrònica, des de Correos ens encarreguem de tot. 

Per oferir Citypaq com a modalitat de recollida en el teu ecommerce has de disposar d’un contracte de paqueteria amb Correos per fer enviaments a Citypaq. Pots sol·licitar-lo a través d’aquest formulari* (Formulari a paqueteria per poder formalitzar el contracte)

Si la teva botiga electrònica està dissenyada amb les solucions ecommerce de Correos o amb Prestashop, només hauràs d’instal·lar els mòduls i els connectors de Correos com a transportista per a enviaments. Després, decideix com mostrar als teus clients els armariets Citypaq disponibles, a través d’un mapa o llistat.

Citypaq com a punt de devolució a la teva botiga electrònica

Facilita la devolució de paquets als teus clients a través del servei de devolució de Citypaq. Podran gestionar la devolució de les seves comandes a través dels armariets intel·ligents de Correos.

Per oferir aquesta funció, has de contractar el nostre servei de logística inversa amb Correos. Indica, a les instruccions de devolució, l’opció de lliurament en punts Citypaq.

Llestos! Els teus clients podran gestionar les seves devolucions a través dels Citypaq distribuïts per tot el país.

Ja ofereixo les oficines de Correos com a punts de recollida o devolució

En aquest cas, incloure la xarxa Citypaq és immediat. Només has d’afegir al llistat d’oficines els punts Citypaq. Sense integracions, de manera àgil i senzilla.

Si ja tens un contracte amb Correos Paqueteria, contacta amb Atenció comerciali consulta el teu gestor.

Servei estafeta amb Citypaq a la teva oficina

Sol·licita’ns la instal·lació d’un armariet Citypaq amb el servei d’estafeta i et gestionem tots els enviaments de qualsevol operador o empresa de repartiment a través de Citypaq. Podran beneficiar-se’n tots els empleats, optimitzant els processos de recepció i lliurament de paqueteria de la teva oficina.

Click&Collect amb Citypaq

Utilitza els armariets Citypaq del teu establiment en format Click&Collect. El punt Citypaq s’utilitzarà de manera compartida com a part de la xarxa d’armariets i per als teus lliuraments Click&Collect. Si ho prefereixes pots contractar el servei en ús exclusiu, només disponible per als teus clients. Tu tries!

Per utilitzar aquest servei de Click&Collect, pots utilitzar la nostra app Citypaq Partners o desenvolupar una integració via API entre els teus sistemes de gestió de punts de venda i Citypaq.

Encara tens dubtes sobre Citypaq?

915 197 197 / 900 400 004

De dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 i dissabtes de 9:00 a 13:00 (excepte els dies festius).

Formulari de contacte

Escriu-nos i et contestarem en un termini de 24 hores.

Preguntes freqüents

¿Quién puede solicitar la instalación de Citypaq?

Si quieres instalarlo en tu empresa, rellena este formulario y nos pondremos en contacto contigo para tramitar tu solicitud.

Si se trata de otra localización, deberás facilitarnos los datos de la persona responsable para que podamos realizar la petición.

¿Qué requisitos se deben cumplir para la instalación de un dispositivo Citypaq?

Para dispositivos pequeños es necesario un espacio a cubierto y acorde a sus dimensiones, con conexión a la red eléctrica y cobertura 3G o 4G.

Para más información sobre otros dispositivos puedes llamar al 915 197 197.

¿Puede venir alguien de Correos para presentarlo?

Por supuesto. Alguien de nuestro equipo se desplazará hasta tu empresa para explicar el funcionamiento y los beneficios de Citypaq.

Solicita información.

¿Qué espacio ocupa Citypaq?

Disponemos de diferentes tamaños para que se puedan adaptar a todos los espacios.

El dispositivo básico tiene unas dimensiones de 1.405 mm de alto, 600 mm de ancho y 475 mm de fondo.

Para más información sobre otros dispositivos puedes llamar al 915 197 197.

¿Qué coste tiene el servicio?

Ahora, y por tiempo limitado, la instalación de los dispositivos pequeños es gratuita.

El mantenimiento corre a cargo de Correos sin coste alguno para los usuarios, tan solo el gasto medio de una bombilla LED.

Para más información sobre otros dispositivos puedes llamar al 915 197 197.

¿Cómo se solicita?

A través de este formulario o llamando al 915 197 197.

¿Si eres un ecommerce y estás interesado?

Contacta con nosotros y te informaremos de todas las ventajas que ofrece Citypaq.

Además, tenemos disponible el servicio con integraciones para las principales plataformas como Magento y Prestashop.