Citypaq

Solucions empresarials amb les taquilles intel·ligents Citypaq Amb Citypaq pots triar la millor solució per a gestionar lliuraments de forma senzilla, àgil i segura. Tens una taquilla de Correos al teu abast en qualsevol part de la ciutat, fins i tot al teu centre de treball. HO VULL
Citypaq HO VULL
Punts de recollida i devolucions: oferix Citypaq com a modalitat de recollida als clients de la teua botiga en línia. Per a enviaments i devolucions!
Automatitza els lliuraments a la teua oficina: inclou taquilles intel·ligents al teu centre de treball i acaba amb els problemes de les entregues personals.
Click&Collect àgil i sense contacte: amb Citypaq pots oferir recollides Click&Collect als teus establiments i punts de venda físics.

Sol·licita Citypaq per a lliuraments i devolucions

Oferix la nostra xarxa de taquilles intel·ligents com a punt recollida per a la teua botiga en línia. Els teus clients podran rebre les seues compres o realitzar devolucions de forma senzilla. Fes clic en el botó de dalt i complementa el formulari. Si ho desitges, podràs sol·licitar una visita a la teua oficina per a explicar el funcionament i beneficis de Citypaq.

Soluciona els problemes de lliurament a la teua oficina

Amb el nostre servici d’estafeta de Citypaq, automatitza al 100% els lliuraments personals dels empleats del teu centre de treball. Un servici exclusiu de taquilles intel·ligents que garantix la recepció d’enviaments de totes les empreses de repartiment.

Lliuraments Click&Collect en els teus punts de venda

Instal·lem taquilles intel·ligents Citypaq perquè pugues oferir la recollida Click&Collect als teus establiments. Planifica i deposita els lliuraments de forma senzilla a través de l’app Citypaq Partners.

Com ser un punt Citypaq

Ompli el formulari i convertix-te en un punt de lliurament de paqueteria Citypaq. Incrementa les visites a la teua botiga física i fidelitza els teus clients. 
Tenim un Citypaq perfecte per a tu. Comptem amb diferents mides per a adaptar-nos a l’espai del teu negoci. Troba el millor lloc per a la teua taquilla.
Una vegada localitzat l’espai del teu Citypaq, només necessitaràs connexió a la xarxa elèctrica i cobertura 3G o 4G. Si tries la taquilla xicoteta, haurà d’estar a cobert.

Troba el teu Citypaq

Informació del producte

Dimensions Citypaq en el teu punt de venda

Tenim un Citypaq perfecte per a tu. El dispositiu bàsic té unes dimensions de 1405 mm d’alt, 600 mm d’ample i 475 mm de fons, però comptem amb més mides per a adaptar-nos al teu negoci.

A més, ara, i per temps limitat, la instal·lació dels dispositius xicotets és gratuïta! El manteniment és a càrrec de Correos sense cap cost per a la teua empresa, tan sols el gasto mitjà d’una bombeta LED. 

Citypaq com a punt de recollida de la teua botiga en línia

Els enviaments de la teua botiga en línia més fàcils que mai. Cada vegada són més els comerços que oferixen l’opció Citypaq com a forma d’enviament, ja que gràcies a les nostres taquilles poden fer lliuraments a tot el país. Tu només hauràs de triar el teu Citypaq més pròxim i deixar les comandes de la teua botiga en línia, des de Correos ens encarreguem de tot. 

Per a oferir Citypaq com a modalitat de recollida en el teu comerç electrònic, has de disposar de contracte de paqueteria amb Correos per a realitzar enviaments a Citypaq. Pots sol·licitar-ho a través d’este formulari* (Formulari a paqueteria per a poder realitzar el contracte)

Si la teua botiga en línia està dissenyada amb les solucions de comerç electrònic de Correos o amb Prestashop, només hauràs d’instal·lar els mòduls i complements de Correos com a transportista per a enviaments. Després, decidix com mostrar als teus clients les taquilles Citypaq disponibles, a través d’un mapa o llistat.

Citypaq com a punt de devolució a la teua botiga en línia.

Facilita la devolució de paquets als teus clients a través del servici de devolució de Citypaq. Podran gestionar la devolució de les seues comandes a través de les taquilles intel·ligents de Correos.

Per a oferir esta funció, has de contractar el nostre servici de logística inversa amb Correos. Indica en les instruccions de devolució, l’opció de lliurament en punts Citypaq.

Llestos! Els teus clients podran gestionar les seues devolucions a través dels Citypaq distribuïts per tot el país.

Ja oferisc les oficines de Correos com a punts de recollida o devolució

En este cas incloure la xarxa Citypaq és immediat. Només has d’afegir al llistat d’oficines els punts Citypaq. Sense integracions, de forma àgil i senzilla.

Si ja tens el teu contracte amb Correos Paqueteria, contacta amb Atenció comerciali consulta el teu Gestor.

Servici estafeta amb Citypaq a la teua oficina

Sol·licita’ns la instal·lació d’una taquilla Citypaq amb el servici d’estafeta i et gestionem tots els enviaments de qualsevol operador o empresa de repartiment a través de Citypaq. Podran beneficiar-se tots els empleats, optimitzant els processos de recepció i lliurament de paqueteria de la teua oficina.

Click&Collect amb Citypaq

Utilitza les taquilles Citypaq del teu establiment en format Click&Collect. El punt Citypaq s’utilitzarà de forma compartida com a part de la xarxa de taquilles i per als teus lliuraments Click&Collect. Si ho preferixes pots contractar el servici en ús exclusiu, només disponible per als teus clients. Tu tries!

Per a utilitzar este servici de Click&Collect, pots utilitzar la nostra app Citypaq Partners o desenvolupar una integració via API entre els teus sistemes de gestió de punts de venda i Citypaq.

Encara tens dubtes sobre CityPaq?

915 197 197 / 900 400 004

De dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 h i dissabtes de 9.00 a 13.00 h (llevat de dies festius).

Formulari de contacte

Escriu-nos i et contestarem en un termini de 24 h.

Preguntes freqüents

¿Quién puede solicitar la instalación de Citypaq?

Si quieres instalarlo en tu empresa, rellena este formulario y nos pondremos en contacto contigo para tramitar tu solicitud.

Si se trata de otra localización, deberás facilitarnos los datos de la persona responsable para que podamos realizar la petición.

¿Qué requisitos se deben cumplir para la instalación de un dispositivo Citypaq?

Para dispositivos pequeños es necesario un espacio a cubierto y acorde a sus dimensiones, con conexión a la red eléctrica y cobertura 3G o 4G.

Para más información sobre otros dispositivos puedes llamar al 915 197 197.

¿Puede venir alguien de Correos para presentarlo?

Por supuesto. Alguien de nuestro equipo se desplazará hasta tu empresa para explicar el funcionamiento y los beneficios de Citypaq.

Solicita información.

¿Qué espacio ocupa Citypaq?

Disponemos de diferentes tamaños para que se puedan adaptar a todos los espacios.

El dispositivo básico tiene unas dimensiones de 1.405 mm de alto, 600 mm de ancho y 475 mm de fondo.

Para más información sobre otros dispositivos puedes llamar al 915 197 197.

¿Qué coste tiene el servicio?

Ahora, y por tiempo limitado, la instalación de los dispositivos pequeños es gratuita.

El mantenimiento corre a cargo de Correos sin coste alguno para los usuarios, tan solo el gasto medio de una bombilla LED.

Para más información sobre otros dispositivos puedes llamar al 915 197 197.

¿Cómo se solicita?

A través de este formulario o llamando al 915 197 197.

¿Si eres un ecommerce y estás interesado?

Contacta con nosotros y te informaremos de todas las ventajas que ofrece Citypaq.

Además, tenemos disponible el servicio con integraciones para las principales plataformas como Magento y Prestashop.