Solucions de transport a temperatura controlada

Correos Frío El nostre nou servei de transport en el qual controlem a temps real la cadena de fred del teu enviament i ens assegurem que el contingut arribe en perfecte estat. SOL·LICITAR INFO
Solucions de transport a temperatura controlada SOL·LICITAR INFO

Àmbit

A Correos et garantim la màxima cobertura oferint-te solucions de transport tant de proximitat com de distribució a tot el territori nacional. A més també portem el teu enviament a Portugal i Andorra.

Caixes isotermes

Comptem amb caixes isotermes sensoritzades que proporcionen la màxima fiabilitat i garantia de control de la cadena de fred, a més les nostres caixes permeten utilitzar diferents rangs de temperatura per a adaptar el transport a les necessitats del teu producte.

Monitoratge en temps real

Monitorem en temps real la temperatura, humitat o possibles impactes des de la recollida de l’enviament fins al seu lliurament gràcies a la tecnologia IoT.

Flota de vehicles especials

Disposem de flota de vehicles isoterms i refrigerats, especialment dissenyats per garantir el control i manteniment de la cadena de fred dels teus enviaments.

Farmàcia i Salut

Correos posa a la teua disposició noves solucions de transport en fred per a l’enviament de productes farmacèutics, vacunes, cosmètica o salut, garantint la seua seguretat i control.

Farmàcia i Salut

Correos posa a la teua disposició noves solucions de transport en fred per a l’enviament de productes farmacèutics, vacunes, cosmètica o salut, garantint la seua seguretat i control.

Alimentació

Transportem els teus productes frescos a temperatura controlada per garantir la seua qualitat des de l’origen fins a la seua destinació.

Alimentació

Transportem els teus productes frescos a temperatura controlada per garantir la seua qualitat des de l’origen fins a la seua destinació.

Farmàcia i Salut

La solució de transport urgent a temperatura controlada dissenyada per a la indústria farmacèutica i sanitària. T’oferim la màxima fiabilitat i garantim les condicions de seguretat dels teus productes, des de Correos apostem per ser el partner logístic ideal per al sector salut.
Certificat BPD Medicaments d’ús humà

Solucions específiques

Cold Chain

El nostre lideratge en logística i l’última tecnologia del mercat s’uneixen en el servei de Coldchain. Dissenyat especialment per a laboratoris i distribuïdors que necessiten realitzar el lliurament de productes a hospitals, clíniques o centres de salut:

Farmàcia Hospitalària

Proximitat, seguretat i garantia s’uneixen en el nostre servei de lliurament de Farmàcia Hospitalària. Especialment dissenyat per a hospitals i clíniques que requereixen realitzar el lliurament dels seus medicaments i productes sanitaris al domicili dels seus pacients:

Distribució Farmacèutica

Servei dissenyat per a distribuïdors farmacèutics que necessiten realitzar la recollida de mercaderia als laboratoris farmacèutics, el transport entre els seus centres logístics o la distribució de productes a les farmàcies. Realitzem rutes de distribució en les quals utilitzem vehicles a temperatura controlada

Alimentació

Garantim la qualitat dels teus productes frescos gràcies a les solucions de transport que Correos Frío ofereix per al teu negoci.

Solucions específiques

Distribució Majoristes

Dedica’t a augmentar les vendes i potenciar el teu negoci. A Correos ens encarreguem de la teua logística:

Serveis de Proximitat

Els teus productes frescos arriben en perfectes condicions fins a la llar dels teus clients amb el servei de lliurament més pròxim dissenyat per realitzar un lliurament en fred, àgil i segur:

Ecommerce i Gurmet

Si vens per internet i necessites una solució de transport de temperatura controlada que garantisca la qualitat dels teus productes independentment d’on es trobe el teu client, este és el servei que necessites:

Com contractar Correos Frío?

Contactar amb Correos Frío és molt senzill i la teua consulta no implica cap tipus de compromís. Només has d’omplir el formulari que t’apareixerà fent clic a "Sol·licitar Info’’. Rebrem el teu contacte i un assessor o assessora especialitzada es posarà en contacte amb tu per a oferir-te la millor solució per al teu negoci.
SOL·LICITAR INFO

Per què Correos Frío?

T’oferim una solució personalitzada que t’ajude a complir els objectius del teu negoci. A més, contribuïm a la gestió del tràfic i a la reducció d’emissions de CO2 a les ciutats a conseqüència del mateix. 

I si necessites realitzar un enviament puntual també pots fer-ho a través de Paq Frío.

No fa falta que sigues un magatzem ni que sol·licites el repartiment de mercaderia a l’engròs! Si necessites fer un enviament puntual en el qual la conservació de la cadena de fred siga essencial, Correos és la teua salvació. 
REALITZAR ENVIAMENT MÉS INFO SOBRE PAQ FRED